HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da Yeni Bir Sanat Durağı

İstanbul'da Yeni Bir Sanat Durağı

2010 Kültür Başkenti İstanbul'un en önemli sanat noktalarından biri olan Beyoğlu, The Marmara Pera'da yeni bir sanat durağına kavuşuyor. Gallery Art&Life işbirliğiyle otelin içinde açılan galerinin lansmanı, 10 Mayıs'ta ünlü ressam Devrim Erbil'in "İstanbul'da Bahar" sergisiyle gerçekleşiyor. Sergi 11 Haziran'a kadar sanatseverlerle buluşacak.

Geçmişten günümüze İstanbul'un ağırladığı tüm konuklarından izler taşıyan Beyoğlu Pera'da yer alan The Marmara Pera, bugüne kadar sanatçı, sanatsever, koleksiyoner ve toplumdan pekçok kesimi ortak noktada buluşturan Gallery Art&Life ile başarılı bir sanat projesine imza atıyor. Galeri, Türk sanatı ve sanatçılarını İstanbul'a gelen yabancı sanatseverlerle de buluşturarak geniş bir izleyici yelpazesine hitap edecek.

The Marmara Pera Gallery Art & Life, etkinliklerini öncü, yenilikçi ve dinamik bir misyonla sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sanat mekanlarına yeni bir soluk getiren The Marmara Pera Gallery Art & Life ilk etkinliğine, Devlet Sanatçısı Ünlü Ressam Prof. Dr. Devrim Erbil''in "İstanbul'da Bahar" sergisi ile başlıyor. 11 Haziran tarihine kadar açık kalacak sergiden elde edilecek gelir, sosyal sorumluluk çerçevesinde TEMA Vakfına bağışlanacak.

The Marmara Pera Gallery Art&Life sergileri 14 Haziran -15 Temmuz tarihleri arasında Ahmet Yeşil sergisiyle devam edecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler