HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Televizyonların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle yine nefesleri kesti. Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölümde KGT ile Lion arasındaki kapışmaya SİS ekibi de dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Yayın hayatına başladığı günden beri milyonları peşinden sürükleyen Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitledi. Merakla beklenen dizide bu hafta da aksiyon eksik olmadı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Polat hocayı kurtardı. Öte yandan KGT ve Lion ekipleri arasındaki çatışmaya SİS ekibi de eklendi ve çatışmanın şiddeti iyice arttı. Heyecan dolu anların yaşanacağı aksiyon yüklü dizinin oyuncu kadrosunda yaşanan sürekli değişimlere rağmen iddiasından hiç bir şey kaybetmeden yoluna devam etti. Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm 19 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı.

POLAT ALEMDAR HOCAYI KURTARDI

Polat Alemdar, hocayı kurtardı ve minnettarlığını Brandon’a yol hediyesi vererek gösterdi. KGT ve Lion timinin karşılaşması, SİS ekibinin de katılımıyla sert bir çatışmaya dönüştü. Lion Timi komutanı, ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ederken, Can Bey’le konuşacakları çok şey vardı. Martin, Algis’e Cahit’le ilgili sırları anlattı. Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölümde bu sırada Cahit uzun zamandır beklediği Yüce Majeste ile görüştü. Fakat bu görüşme beklediği gibi gitmedi. Tilki silahlarını almak için her yolu denedi. Geri alana kadar da durmaya hiç niyeti yoktu. Leyla’yı ise büyük bir sürpriz bekliyordu.

Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler