HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazin turu

**Sevgilisi Manukyanın torunu çıktı** 'Haziran Gecesi' adlı diziyle şöhreti yakalayan genç oyuncu naz elmas, geçen ay önce bodrum, ardından da çeşme'de sevgilisiyle oldukça samimi bir şekilde objektiflere yakalanmıştı.

Siyah bikinisi ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Elmas, çimlerin üzerinde dakikalarca kur yaptığı, öpüştüğü sevgilisinin adını ise sır gibi saklamıştı.

Bekar insanların böyle gizemli davranmasına hiçbir zaman aklım ermemiştir ama Naz, sevgilisinin adını ifşa etmemekte haklıymış. Niye mi? Çünkü Naz'ın sevgilisi, ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın torunu Mark Çilingir de ondan!!! Mark Çilingir, 2001 yılında vefat eden Manukyan'ın 3 bin ev miras bıraktığı oğlu Kerope Çilingir'in de tek oğlu.

İki yıl gizlemeyi başardılar!

Herkes birkaç aylık ilişki sanıyor ama Naz Elmas, Manukyan'ın torunu ile iki yıldır birlikteymiş. Ünlü bir oyuncunun bir ilişkisini iki yıl saklaması kolay değil, Naz'a bravo doğrusu! Ama buraya kadarmış, bakalım Naz bundan sonra nasıl bir yol izleyecek. Bu arada Mark'ın babası Kerope Çilingir her zaman basından uzak durmuş, kendini gizlemeyi bilmişti. Oğlundan da aynı şeyi beklediği için bu aşkın iki yıldır ortaya çıkmadığı konuşuluyor.

Mark'ın başından bir evlilik geçtiğini de öğrendim. Babaannesi Matild Manukyan, tek erkek torunu olan Mark'ı, 1999 yılında görkemli bir düğünle evlendirmiş. Ama bu evlilik bir süre sonra bitmiş. Mark Çilingir'in şimdi Naz Elmas ile ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor. İki yıldır birlikte olduklarına göre Naz'ın Manukyan Ailesi'ne gelin gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu yazın sürpriz aşkı özcan deniz ve fahriye evcen hiç görüntülenememişti.

Bu yaza damgasını vuran aşk ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve Yaprak Dökümü'nün Necla'sı Fahriye Evcen aşkı her ne kadar basının gündemine gelse de daha önce birlikte görüntülenememişti.

Star Tv'de yayınlanan Mega Magazin adlı magazin programda yayınlanan görüntülerde ikili trafikte aynı aracın içinde kırmızı ışıkta beklerken yakalanmış. İkili soruları cevapsız bırakırken yakalanma da morallerini bozmuş gibi görünüyor...

Küçük İbo mühendis oluyor

Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Küçük İbo, üniversite öğrencisi çıktı. Sakarya Üniversitesi'nde okuyan Küçük İbo, elektronik mühendisi olacak. Yıllardır ortalıkta görünmeyen Küçük İbo, yıllar sonra Star TV'de yayınlanan Mega Magazin programına konuk oldu. Küçük yaşta şöhrete ulaşan İbo'nun bu süre zarfında eğitime önem verdiği ve üniversite de okudğu ortaya çıktı. Tatlıses'in eskiden kendisini 5 kez programına çıkardığını şimdiyse programına yasak koyduğunu söyleyen Küçük İbo, "Kendisine yalakalık yapmadığım için beni programına çıkarmıyor. Yoksa çıkarırdı. Ben ayıya dayı demem. Ayı ayıysa ayıdır, dayıysa dayıdır" dedi.

Vildan yakalandı****

Son olarak Gani Müjde'nin yönettiği 'Osmanlı Cumhuriyeti' adlı filmde Ata Demirer'le başrol oynayan Vildan Atasever, önceki gün katıldığı bir davette hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Vildan Atasever'in mumu yatsıya kadar yandı.

Ünlü oyuncu sevgilisi ile birlikte önceki gün Star TV'de yayınlanan Mega Magazin programına yakalandı. Basına "sevgilim yok" açıklamasını yapan Atasever, yakalanınca itirafta bulundu ve 8 aydır yanındaki bey ile aşk yaşadığını söyledi. Atasever'in sevgilisi ismini gizli tuttu.

EN iyi Tarkan,EN kötü Alişan
Birçok ünlü isme danışmanlık ve imajmaker'lık yapan manken Şenay Akay, Hafta Sonu'na verdiği riportajda en iyi giyinen ünlüleri şöyle sıraladı: Tarkan, Kenan Doğulu ve Ebru Gündeş... Şenay, ön kötülere örnek olarak da Alişan, Hande Yener ve Yıldız Tilbe'yi saydı.

Agresif Hale

**'Avrupa Yakası' dizisi ile tanınan Hale Caneroğlu önceki gece bir kulüpte sahneye çıktı.**

Caneroğlu şarkı söylerken fotoğraflarının çekilmesine sinirlendi ve mekan sahiplerini şu sözlerle tehdit etti: 'Eğer bir kare daha fotoğrafım çekilirse sahneden inerim.

Bugün çok sinirli ve agresifim... Bir daha tekrar etmem!' Dizi çekimleri başlamadan ABD'ye tatile gidecek olan Caneroğlu, orada yeni aşklara yelken açacağını da söyledi ve ekledi: 'Belki de denizaşırı bir yerde beni bekleyen biri var...'

Millete laf atacak kadar vaktim yok

Yonca Lodi, 'beniMTV'm' adlı programa konuk oldu. "Türkiye'de ne kadar skandalın varsa, o kadar adamsın" diyen şarkıcı, sadece müziğiyle gündeme gelmek istediğini ve kimseye laf atacak vakti olmadığını belirtti. Lodi programda, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Aysel Gürel için ise şunları söyledi:

Doktorlara takılırdı

"Aysel'im hastanede doktorları sıraya dizip, 'En yakışıklınız hanginizse, kendimi ona dokundurtacağım' derdi. Müthiş bir kadındı. Hala da öyle. Ondan bahsederken di'li geçmiş zaman kullanmak bence çok manasız."

Huysuz hamile kalsaydı

Uzun yıllardır sahnede 'Huysuz Virjin' tiplemesini canlandıran Seyfi Dursunoğlu, katıldığı programda yapılan sürprize çok şaşırdı. Bakın Huysuz Virjin hamile olsaydı nasıl biri olurdu...

Atv'de Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert' programına konuk olan yılların sanatçısı Seyfi Dursunoğlu, bir anda karşısında Huysuz Virjin gibi sarı peruk takmış kadınları görünce şaşırdı.

Müge Anlı, hiç evlenmemiş Huysuz Virjin'in hamile olması durumunda nasıl bir tip olacağını Seyfi Dursunoğlu'na sordu. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, tam o sırada stüdyoda bulanan ve üzerinde sarı tişörtler olan hamile kadınlar saçlarına kıvırcık sarı perukları geçirdiler. Bu duruma çok şaşıran Seyfi Dursunoğlu, "Allah sizi kahretmesin. Bu kadar sarı peruğu nereden buldunuz. Koyun çiftliğine mi gittiniz?" diyerek gülmeye başladı.

Seyfi Dursunoğlu, ekran önüne çağrılan 6 hamile kadına kanto yaptırdı. Bebek düşer korkusuyla başta tedirgin olan kadınlar, başlarındaki sarı perukla 'Huysuz Virjin hamile haliyle nasıl kanto yapardı?' sorusuna da güzel bir yanıt oluşturdular!

Yeni aşkıyla yakalandı!

Kıbrıslı işadamı Erhan Kainoğlu'dan geçtiğimiz ay boşanan Tuğba Özerk, objektiflere yeni sevgilisiyle yakalandı

Kıskandılar sörf öğrenemedim!

Çeşme'de sevgilisi Tan Sağtürk'le sörf dersleri alan Bergüzar Korel: Kıskananlar oldu. Ben de utanıp, denize çıkamadım; sörf öğrenemedim..

Çeşme'de sörf dersleri aldı

45. Antalya Film Festivali jürisinin açıklandığı Suada'daki partiye katılan Bergüzar Korel, camiadaki kıskançlara mesaj yolladı! Partide güzelliğiyle dikkat çeken Korel, Çeşme tatili sırasında aldığı sörf dersleriyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Yaz boyunca sevgilisi Tan Sağtürk'le birlikte sörf dersleri alan güzel oyuncu işi öğrenememesinin nedenini şöyle açıkladı:

Tan sörfte benden daha iyi

"Sörf öğrenemedim! Çünkü orası çok kalabalık. Kıskanan arkadaşlar oldu. Ben de utangaç olduğum için denize çıkamadım. Orası boşken gitmeyi düşünüyorum. Tan sörfte benden iyi..." Bergüzar Korel, "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna ise, "En doğru zamanı bulmaya çalışıyoruz" diye cevap verdi.

Karanlıkta evlendiler

Oyuncu ve spor yazarı Yalçın Dümer önceki gece yönetmen Burcu Bayram ile TSYD'nin Levent'teki tesisinde gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi. Elektriklerin kesildiği gecede tesisin jeneratörü olmadığı için çift ve davetliler karanlıkta kaldı.

Emral Avşar komada

İki yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar beyin kanaması geçirdi. Önceki gün evinde aniden fenalaşınca küçük kızı Helin tarafından Florence Nigthingale Hastanesi'ne kaldırılan Emral Avşar ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı. Avşar'ın hayatı tehlikeyi atlatamadığı belirtilirken, Helin Avşar "Annemin rutin kontrolleri için hastanedeyiz" demekle yetindi.

Muro'nun başı Ruslarla dertte!

"Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" sözüyle meşhur Muro'nun maceraları beyazperdeye taşınıyor

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto'yla girdiği tartışmalarla tanınan, "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" repliğiyle dikkat çeken Muro'nun maceralarının anlatıldığı film, 5 Aralıkta vizyona girecek.

Pana Film'den yapılan yazılı açıklamada, yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz,

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı "Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" adlı sinema filminin çekimlerinin 18 Ağustosta başladığı ve 5 Aralık 2008'te vizyona gireceği bildirildi.

Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk'ün yanı sıra, Fırat Tanış, Evrim Alasya, Bülent Şakrak, Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova'nın rol aldığı kaydedilen açıklamada, Mazhar Alanson'un da yer alacağı filmin konusu şöyle anlatıldı: "Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto'yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto'nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için, kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul'a dönen Muro ile Çeto'nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar."

Ünlü manken 'hosteslik' için geliyor

Evlendikten sonra yaşamını Yunanistan'da sürdüren ünlü manken Tuğçe Kazaz Seitaridis bu kez çok farklı bir çekim projesi için İstanbul'a geliyor.

Ünlü modacı Dilek Hanif tarafından bir havayolu şirketi için tasarlanmış hostes giysilerini tanıtmak üzere objektif karşısına geçecek olan Kazaz'a iki yabancı model eşlik edecek. İlk kez bir havayolu şirketi için tasarım yapan Hanif'in hostes giysilerinde radikal değişiklikler yaptığı söyleniyor.

Yas dönemi bitti

Dedesinin kaybıyla büyük bir yıkım yaşayan Yasemin Kozanoğlu, hayata dönmeye başladı. Kozanoğlu, sevgilisiyle tatile çıktı. Dedesi Nejat Tuğbay'ı kaybedince neredeyse hayata küsen Yasemin Kozanoğlu, aylar sonra yeniden gülmeye başladı. Ve kendini toplar toplamaz da sevgilisi Aşkın Gür'le birlikte tatil için Bodrum'a gitti. Çift şu sıralar Türkbükü sahillerinde deniz ve güneşin, aynı zamanda romantizmin tadını çıkarıyor.

Yanımdaki her erkeği sevgilim zannediyorlar!

Festivalin 'Kuş' adlı tanıtım filminde rol alan genç oyuncu Vildan Atasever, Suada'daki davetin konukları arasındaydı.

Son olarak Gani Müjde'nin yönettiği 'Osmanlı Cumhuriyeti' adlı filmde Ata Demirer'le başrol oynayan Atasever, magazinden uzak durmayı tercih ettiğini söyledi. Hayatında kimse olmadığını belirten Vildan Atasever, "Yanımda görülen her erkeğin sevgilim olarak yakıştırılmasından rahatsız oluyorum. Halimden çok memnunum. Hayat çok iyi gidiyor. Umarım huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatıma devam ederim" dedi.

Sezen Aksu Cano'sunu kaybetti!

Sezen Aksu'nun konserlerinde sahneye çıkardığı ve "Çakkıdı" şarkısında oynattığı köpeği Cano, pazartesi akşamı öldü.

Cano'nun, Aksu'nun şoförünün onu arabada unutmasıyla aşırı sıcaktan öldüğü öğrenildi. Kelebek'in haberine göre, ünlü sanatçının menajerlik işlerini yürüten Esen şirketinin sahibi Sibel Algan yaptığı açıklamada, "Cano, zaten çok yaşlıydı. Arabada öldüğü doğru ama aşırı sıcaktan değil, kalp krizinden öldü" dedi. Aksu'nun, gece gezmelerinde bile yanından ayırmadığı Cano'nun ölümüne çok üzüldüğü ve moralinin bozuk olduğu gelen bilgiler arasında.

Evlilik imzaya kaldı

İpek Tuzcuoğlu ile Aziz Birsin düğün hazırlıklarına başladı. Mayıs'tan beri Birsin'in sahibi olduğu Yasmin Otel'de kalan Tuzcuoğlu evliliğin yakın bir tarihte olacağını söylüyor: "Evlilik için işlemlerimizi yaptık, her şey hazır. Her an imzayı atabiliriz. Ben şu gün evleniyorum demek istemiyorum."

Hepimizi Türkan Şoray jön yaptı

Bir dönemin ünlü aktörü Hakan Balamir'den çarpıcı açıklama: Kadir İnanır, Tarık Akan ve benim bir yerlere gelmemizde Türkan Şoray'ın payı çok büyüktür.

Biz doğal davranıyoruz

'Benim Annem Dans Edemez' yarışmasındaki sunuculuk performansları tartışılan Sinem Kobal ve Mehmet Aslan son noktayı Saba Tümer'in programında koydular.

Sinem Kobal ve Mehmet Aslan' 'Benim Annem Dans Edemez' yarışmasında gösterdikleri sunuculuk performansıyla eleştiri oklarının hedefi oldular. Ünlü ikili konuk oldukları 'Saba Tümer'le Bu Gece' de eleştirilere cevap verdiler. Sinem Kobal 'Biz orada sunucuyuz, bir kalıbımız var, o şekilde sunmalıyız gibi değil. Orada bir gösteri yapılıyor ve bir yarışma var. Devam eden süreçte neler oluyorsa onu aktarmaya ve bir şekilde kontrol etmeye çalışıyoruz" derken, Mehmet Aslan 'Dizi oyunculuğuna nazaran sunuculuk çok daha kolay. Fatih Aksoy 'Artık istesen de bırakamazsın sunuculuğu' diyor. İlk başta bana inanmıyorlardı. 'Canlı yayındayız bir şey yapma' diyorlardı bana. Biz sadece sunuculuk yapmıyoruz. Sinem'le ikimizin görevi o programı yönetmek' şeklinde konuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler