HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazin turu

Telefonu yedi, melek olup uçtu

Lerzan Mutlu'dan sıradışı bir klip.

Lerzan Mutlu, 'Zirve' adlı yeni albümünün ilk klibini, 'Bir Numara' şarkısına çekti.

Beykoz'daki eski Sümerbank fabrikasında çekilen klipte şeker ve çikolatadan yapılmış telefon ahizesini yiyen, bir yandan damelek olup kurulan özel bir sistemle havalarda uçan Mutlu, klibinin çok beğenileceğini söyledi.

Madonna evlatlık konusunda ısrarlı

Madonna, ikinci bir çocuk evlat edinme isteğinin Malavi'de mahkeme kararıyla reddedilmesi üzerine temyize gidecek.

Madonna'nın avukatı, şarkıcının 4 Mayısta resmen temyiz başvurusunda bulunacağını açıkladı.

Öte yandan Madonna, Malavi'de bir yerel gazeteye verdiği demeçte, "Mercy'ye bir yuva, sevgi dolu bir aile ortamı ve mümkün olan en iyi eğitim ve sağlık olanaklarını sağlamak istiyorum. Umuyorum ki, o da David gibi, bir gün ülkesine dönecek ve insanlarına yardım edecek" dedi.

Malavi Yüksek Mahkemesi, Madonna'nın, Malavi'de yaşamadığı için, 4 yaşındaki Mercy James adlı kız çocuğunu evlat edinemeyeceği yönünde karar vermişti.

Yanlış armut getirdi diye ağladım

Altı aylık hamile olan Ayşe Şule Bilgiç, "bebeğim" dergisine verdiği röportajda, zaman zaman duygusallaştığını belirterek " Hamile kalmadan önce böyle şeyler söylerlerdi, ama ben "Yok bana olmaz" derdim. Çünkü ben çok klasik bir kadın değilim. Daha sert, daha güçlü bir duruşum vardır. Ama hiç alakası yokmuş, çünkü bu tamamen içten gelen bir duygu. Sebepsiz oturup ağlayabiliyorsunuz. Bir kere Kıraç'dan deveci armut istedim, ama o normal armut getirmiş. Ve ben hayatımın meselesiymiş gibi, bir armut için oturup ağladım." dedi.

O tek eşli yapamaz

Best Model Of The World Yarışması'nda birinci olduktan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'un menajerliğini yapan ve ilerleyen zamanda mahkemelik olan organizatör Erkan Özermen, ünlü oyuncunun tek eşli yaşayamayacağını söyledi. Özerman, "Kıvanç tek eşli yapamaz. ‘Gümüş' dizisindeki rol arkadaşı Songül Öden'le de beraberdi. Onunla beraberken aynı zamanda başka kızlarla da birlikte oldu. O tek eşli yapamaz. Medyaya yansımayan ünlü kadınlarla da beraberlik yaşadı. Aynı anda birkaç kızla beraber olmayı sever. Meltem Cumbul'la da ilişkilerinin çok uzun vadeli olacağını sanmıyorum. Çünkü aşk sevgi bir yere kadar. Onların pek ortak paydaları yok" dedi.

ABD'ye gitmekte kararlı

Aysun Kayacı, önceki akşam Ebru Güzel'le birlikte Genco Erkal'ın tek kişilik oyunu "Marx'ın Dönüşü"nü izledi. Çıkışta Genco Erkal'ı kulisinde tebrik edip çiçek veren Kayacı,"Haydi Gel Bizimle Ol" isimli programlarının haziran ayında biteceğini söyledi. Program biter bitmez ABD'ye eğitim görmeye gideceğini söyleyen Kayacı, "Bir süre kafamı dinleyeceğim" dedi.

Altın lale frikiği!

İstanbul Film Festivali'nin kapanış törenine katılan Özgü Namal ile Arzum Onan mini eteklerinin azizliğine uğradı. İstanbul Film Festivali önceki akşam düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Ünlü sanatçıların katıldığı törene Özgü Namal ve Arzum Onan'ın frikikleri damga vurdu.

İŞTE O ÖZEL FOTOĞRAFLAR
Namal ile Onan törende mini eteklerinin azizliğine uğradı. Özgü bütün çabasına rağmen iç çamaşırının görünmesini engelleyemezken, Onan'ın selülitleri dikkat çekti.

Hadise'ye Türkçe 'bol şans' mesajı

Eurovision'ın resmi internet sitesinde Hadise'ye Moskova'da iyi şanslar" diye Türkçe mesaj da yayınlandı

Hadise'nin şarkısı 'Düm Tek Tek' Eurovision'ın resmi internet sitesinde 'folklorik bir aşk şarkısı' diye tanıtıldı. Sitede, şarkının videosu ve Hadise'nin kliplerinin yanısıra "Türkiye'ye ve Hadise'ye Moskova'da iyi şanslar" diye Türkçe mesaj da yayınlandı.

HADİSE-FOTO GALERİ

Aşk belgelendi

Nejat İşler ile Berrak Tüzünataç arasında aşk dedikoduları belgelendi.İki sevgili önceki akşam Lütfi Kırdar 'da düzenlenen Altın Lale ödül törenine elele geldiler.

BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN FOTOĞRAFLARI

Tuğba Özay'a aileden onay yok

İtalyan sevgilisi ile 23 Nisan'da nikah masasına oturacağını söyleyen Tuğba Özay sevgilisinin babasından onay alamadıklarını söyledi. İtalyan sevgilisi Mario'yla yakında evleneceğini açıklayan Tuğba Özay, Star Tv'de yayınlanan Mega Magazin programına yaptığı konuyla ilgili açıklamada; ‘Papadan bile izin aldık ama babadan bir türlü izin alamadık' dedi. Sevgilisinin ailesinden evlilik için onay beklediklerini söyleyen Tuğba Özay "yakında evlenip, hakkımda konuşanların hepsini bu şekilde susturacağım" dedi.

TUĞBA ÖZAY'IN FOTOĞRAFLARI

"Reyting yüzünden ölümü ensemde hissettim"

Tiyatro oyuncusu Miraç Eronat yayından kaldırılan 'Gurbet Kuşları' dizisi yüzünden ölümden nasıl döndüğünü 'Orada Neler Oluyor'da anlattı.

Şu an TRT'deki 'Hicran Yarası'nda rol alan Miraç Eronat "Gurbet Kuşları için aylarca çalıştık. Günün birinde yapım sorumlusu telefon açıp 'Çok üzgünüm, emekler boşa gitti. Dizi bitti' dedi. Bu sözler beni o kadar yıktı ki, 15'inci dakikada hastanenin acil servisine kaldırıldım. Doktorlara 'Yardım edin, ölüyorum. Kalp krizi geçiriyorum, ameliyat edip kurtarın' diye bağırıp yalvarmışım. Nabzım 200'e çıkmış. Meğer panik atak nöbeti geçiriyormuşum. O nöbetleri atlatabilmek için 5 ay tedavi gördüm, anti depresan kullandım. Bu yüzden 10 kilo aldım, cildim bozuldu. Geceler boyu ağladım, uyuyamadım. Yaptığım işe ve kalitesine o kadar inanmıştım ki... Reyting yüzünden ölümü ensemde hissettim. Az daha bir dizi hayatıma mal olacaktı" dedi.

38 Bin Euro'luk çantası çalındı

Bülent Ersoy'un 38 bin euro değerindeki çantası Düsseldorf Havaalanı'nda çalındı. Kelebek'in haberine göre; eski eşi Armağan Uzun'la barıştığı konuşulan Bülent Ersoy, bu dedikodulara ilginç bir açıklamayla nokta koydu: "Düsseldorf Havaalanı'nda 38 bin Euro'luk Chanel çantam çalındı. Çok sinirliyim, aşk haberlerini düşünecek durumda değilim!"

Barışmamız söz konusu olamaz

İki yıl önce boşandığı Armağan Uzun'la barıştığı haberlerine sinirlenen Ersoy, "Ben okuyup bitirdiğim kitabın kapağını bir daha açmam. O yüzden böyle bir şey söz konusu değil" dedi. Sanatçı, sahneleri bırakacağı haberlerinin doğru olmadığını da söyledi: "Ben ‘Bu sezon sahneye çıkmayacağım' dedim. Yoksa sahneleri niye bırakayım, deli miyim?"

Kıymetli eşyalarım vardı

Ersoy, son olarak aslında bu dedikoduları düşünecek durumda olmadığını, çantasını çaldırdığı için çok sinirli olduğunu anlattı: "ış için Düsseldorf'a gitmiştim. Paris'e geçmek üzere havaalanına geldim. Uçak saatini beklerken alışveriş yapıyordum. Chanel marka krokodil çantam kaşla göz arasında çalındı. 38 bin Euro'ya satın almıştım. İçinde kıymetli eşyalarım da vardı. Polisi haberdar ettik."

50 sarışın içinde bir Kamer Genç

Kamer Genç yarıştı, Tuncelili çocuklar kazandı. Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, FOX TV'de yayınlanan Mehmet Ali Erbil ile 50 Sarışın adlı yarışma programına katıldı.

Genç, 30 bin TL'yi 50 sarışına kaptırdı. Ancak yarışmacılar, Genç'in de kazanması durumunda yapacağı gibi, bu parayı Tuncelili çocukların eğitimine bağışladı. Yarışmacıların bu kararının ardından yapımcı firma 30 bin TL'lik ödülü iki katına çıkardı. Böylece Tuncelili çocuklar için toplanan para 60 bin TL'ye ulaşmış oldu.

TBMM'nin sivri dilli vekiliyle televizyon dünyasının sivri dilli isminin bir araya geldiği programda muhalif söylem de eksik olmadı. Erbil'den çeyizi için çamaşır makinesi isteyen kişiye cevabı Kamer Genç verdi. Genç, 29 Mart yerel seçimlerinden önceki beyaz eşya yardımlarına atıfta bulunarak "Tunceli'ye kaydedelim seni, hükümet nasıl olsa verir" dedi. Mehmet Ali Erbil seçimlerden önce AKP karşıtı söylemleriyle meydanlarda siyasilere malzeme çıkarmıştı.

Fedon hastaneye kaldırıldı

Çeşme'de sahne aldığı otelde rahatsızlanan şarkıcı Fedon, hastaneye kaldırıldı. Tiamo ve ETC Tour şirketlerinin geleneksel olarak düzenlendikleri Çeşme Altınyunus Oteli'ndeki konserler dizisi kapsamında Çeşme'de bulunan Fedon, sahne aldığı sırada rahatsızlandı.

Hastanede tedavi altına alınan Fedon'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eurovision'a katılmak istiyor

Bulgar şarkıcı Galena'nın 'Sus' şarkısının klibinde oynayan Faith Ürek, Sofya'da ilginç açıklamalar yaptı. Ürek Eurovision'a katılmak istediğini belirterek, "Kimler katıldı bu yarışmaya. Ben neden katılmayayım. Ayrıca başarılı olacağıma da inanıyorum" dedi.

"Ben hiç çocuk sevmem"

3 ay sonra baba olacak Okan Bayülgen: "Karım da çocuk sevmez"

Kenan Işık'ın sunduğu "Dünya Bir Oyun Sahnesi"ne konuk olan Okan Bayülgen verdiği ilginç cevaplarla yine olay yarattı.

İşte Kanan Işık'ın soruları ve Okan Bayülgen'in cevapları:

Kenan Işık: 2 anne 2 baba nasıl oluyor Okan?

Okan Bayülgen: Büyük bir aile, annem ve babam boşandıktan sonra yine evlendi, hatta benim anneannem ve dedem de iki kere evlendi. Ben bu büyük ailenin içinde büyüdüm, iki annem iki babam oldu. Çoğu zaman benim nerde kaldığımı bile bilmiyorlardı, hepsi mutlaka bir diğerinde kaldığımı düşünür, arayıp sormazlardı.

Kenan Işık: Evlilik hayatına girelim mi? Kaç kere evlendin?

Okan Bayülgen: 4 kere evlendim, ilk evliliğimi çok severek 26 yaşında yaptım, daha sonra 31 yaşında evlendim, onun arkasından 1 kere daha evlendim ve en son evliliğimi çok severek aşık olduğum kızla gerçekleştirdim. Çok peşinden koştum, beni çok süründürdü, şöhretim hiçbir şeye yaramadı, hatta negatif etkisi oldu ama onunla evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı başardım ve çok mutluyum. Deli gibi aşık olarak evlendim.

Kenan Işık: Çocuk beklemek heyecan veriyor mu?

Okan Bayülgen: Çocuk bekleme süreci çok tuhaf bir süreç, yalnızca bekliyorsunuz, sürekli çocuk hakkında konuşuluyor, kadın çocuğu imal ediyor, bir fabrika gibi, siz ise sadece izliyorsunuz. Biz bu durumda kadınlardan korkmalıyız. Benim karnım acıktı dediğinde tamamen onun emrinde olacaksınız, kadın hamileliği sırasında ne yapsa haklıdır.

Kenan Işık: Çocukları sever misin?

Okan Bayülgen: Ben hiç çocuk sevmem, eşim de sevmez. Bana neden çocuk yapıyorsunuz diye soranlara, çünkü biz karımla birbirimizi seviyoruz diyorum.

Adriana'yı reddetti

Hangi Türk oyuncu birlikte çalışmak isteyen ünlü model Adriana Lima'yı reddetti?

Askerlik hizmetini tamamlayıp İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu basında çıkan Kont Drakula'yı oynayacağı haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı. 'Son Osmanlı-Yandım Ali' filminin devamı için çalışmalara başladığını belirten İmirzalıoğlu şunları söyledi: "Şimdi önümüzdeki proje bu. Drakula filmi konusunda bir bilgim yok. Onun kalbine kazık çakan adamı oynamak isterim."

Ünlü oyuncu, sır gibi sakladığı yeni projedeki bayan oyuncuların kim olacağını sorduğumuzda ise şu cevabı verdi: "Adrina Lima benimle oynamak çok istiyor ama ben Türk kızı olsun istiyorum."

Pınar Eliçe de kim tanımam etmem!

4 bin TL'ye anlaşıp; Pınar Eliçe Günay'da ilanları veren Günay Tuncel şarkıcıya ateş püskürdü: Arayıp 'anlaşma yapmadım' dedi. Bu işler sözle olur, Pınar Eliçe de kim!..

İstanbul'un ünlü mekanlarından Günay Restaurant'ın kurucusu Günay Tuncel ile şarkıcı Pınar Eliçe mahkemelik olmak üzere. İkilinin arasına giren kara kedi ise Tuncel'in 'yanşı aracı' diye isimlendirdiği Eliçe'nin menajeri... Her şey mart ayında gazetelerde çıkan; Pınar Eliçe'nin Kuruçeşme Günay'da sahne alacağına dair ilanla başladı. Ardından Eliçe, avukatı aracılığı ile Tuncel'e ihtar yolladı. Günay Tuncel'le mekanında çıkmak için bir anlaşma yapmadığını, gazetelerdeki ilanın gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gerçeği duyurmadığı takdirde ünlü işletmeciyi mahkemeye vereceğini de ekledi.

Sanırım para az geldi

Kendisini aradığımız Tuncel konuyla ilgili şöyle konuştu: "Pınar Eliçe'yi sahneye çıkarmam için menajeri bana yalvardı. Sahneye çıkmak için 5 bin 500 TL istediler. Ben en fazla 4 bin TL verebileceğimi söyledim. Eliçe katıldığı televizyon programlarında 'Günay'da sahne alacağım' diye konuştu. Bunun üzerine gazetelere ilanı verdim. Ardından menajeri yine aradı, 8 bin TL istediklerini söyledi. Ben de programını iptal ettim. Ne yapmaya çalıştı anlamış değilim. Sanırım para az geldi. Ben Türkiye'nin en büyük starlarıyla çalıştım, hiçbiriyle anlaşma imzalamadım, bu işler sözle olur. Pınar Eliçe de kim oluyor! Kendisini tanımam etmem zaten!" Öte yandan Tuncel ruhsat sorunu nedeniyle mekanın kapalı olduğunu, en kısa sürede açacağını söyledi.

HELİN 200 YIL YAŞAYACAKCNR'da, HP'nin yeni fotoğraf yazıcısını tanıtan Helin Avşar, firmanın kendisi için hazırladığı tabloyu görünce çok şaşırdı.

Firma yetkilileri, 200 yıldan daha uzun süre kalıcılık sağlayan özel baskı malzemeleriyle hazırlanan bu tabloyu Helin Avşar'a hediye etti. Avşar, "İnşallah benim de bir oğlum olacak. Artık 200 yıllık bu tabloya benim torunlarım da bakar" diye konuştu.

Yeşim Salkım 5'inci kez evlendi

Şarkıcı-oyuncu Yeşim Salkım uzun süredir birlikte olduğu kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Hakan Eratik ile dün dünyaevine girdi. Sessiz Gemiler adlı dizinins etinde tanışan çiftin nikahı, İstanbul Hadımköy'deki bir çiftlik evinde kıyıldı. 5'inci evliliğini yapan ve Gizem isminde bir kızı bulunan Yeşim Slakım, daha önce Mustafa İmre, Hakan Uzan, Arben İçli ve İlker İnanoğlu ile nihak masasına oturmuştu.

Çekim arası romantizm

Aşkları "Binbir Gece"nin setinde filizlenen ve birkaç aydır bu beraberliği gizleme gereği duymayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, önceki gün yine el ele kameralar önündeydi... Dizinin Ortaköy'deki çekimlerine katılan ikili, verilen arada Kırçiçeği adlı restorana geçerek baş başa yemek yedi. Daha sonra sete dönen ikili, iş arasında yaşadıkları bu romantik kaçamağı görüntüleyen gazetecilere gülümseyerek poz verdi.

"Çarkıfelek'i para için kabul ettim!"

CNNTÜRK'te ekrana gelen Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programının konuğu olan Tuba Ünsal, Çarkıfelek'te neden hostes olduğu sorusuna şu yanıtı verdi:
'İlk önce iyi bir rakam teklif ettiler. Ben paradan dolayı kabul ettim. Ama şu anda geldiği nokta; iyi ki kabul etmişim.' Tuba Ünsal programda çok güzel vakit geçirdiğini belirterek, 'Hakikaten benim bütün dizideki, okuldaki yaşadığım stresimi, orada rahatlıyorum. Dans ediyorum, gülüyorum, ağzıma geleni söylüyorum' diye konuştu. Mehmet Ali Erbil ile çok iyi anlaştıklarını ifade eden Tuba Ünsal, 'Ben bu kadar iyi anlaşabileceğimi düşünmüyordum. Düşünme nedenlerimden bir tanesi kabul etmeden önce Mehmet Ali idi. Şimdi yayında bir şey söyler, ben o hafta onunla uğraşmak zorunda kalırım, medyasıdır, şusudur, busudur... Fakat iyi ki yapmışım' dedi.

Haluk'la yatak sahnesi istiyorum! Haluk Bilginer'le aynı filmde rol almak isteyen bu isim kim? Ünlülerin makyözü olarak tanınan ve söylediği Balkan türküleri ile beğeni toplayan Suzan Kardeş 47'nci yaşını sahne aldığı Zarifi barda kutladı. Suzan Kardeş'i doğum gününde Nurcan Eren, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika, Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi gibi dostları da yalnız bırakmadı. Doğum gününde söylediği şarkılarla konuklarını coşturan Kardeş; bir ara Aşkın Nur Yengi'ye dönerek, "Haluk'la bir film sahnesinde yer almak istiyorum. Aşkın, kızma ama ben yatak sahnesi istiyordum. Bana hemşire rolü verildi ama biliyorsun ben tansiyonu koldan ölçmem" demesi konukları kahkahalara boğdu. (Sabah)

Ekranların sağlık perisi!

Ülke TV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanmakta olan "Meltem'le Mutlu Yaşam",kısa sürede , izleyicilerin gönül tahtına oturdu. Programın sunucusu, görenlere parmak ısırtan, Hollywood starlarına taş çıkartan bir güzel...Son günlerde, sağlık programları, halkımız tarafından çok büyük merakla ve ciddiyetle takip edilen bir yükselen değer, bir trend oldu. Günlük hayat hepimizi yorup yıprattıkça, sağlıklı beslenme, hastalanmadan önlem alma, estetik ihtiyacı derken, herkes sağlığına pek bir düşkün olmaya başladı. Ancak, kendilerine güven veren, inanabilecekleri, danışabilecekleri bir kişiden bütün bu yaşamsal konuları dinleme ve aydınlanma ihtiyacı , sonuç olarak, altyapısıyla, kültürüyle, donanımıyla ekranlarda önemli bir deneyime sahip olan başarılı programcı Meltem Şarkışlalı'yı zirveye taşıdı. Türkiye'nin, hepsi kendi dallarında kalite olmuş en değerli isimlerini programında ağırlayarak başlı başına bir marka oluşturan Meltem Şarkışlalı, halkımızın bu sevgisini ve güvenini kazanmakta çok haklı. Ekrandaki duruşu, tatlı dili ve güzelliği ile görenleri büyüleyen başarılı programcı, sunduğu program için çok emek verip çok çalıştığını belirtti. Sağlık gibi en hassas konuda insanlara yön vermek, hem de canlı yayında, bazen hastalığı için nereye gideceğini, nasıl bir tedavi yapılacağını, ilaçlarını nasıl kullanacağını bilmeyen insanlara , içtenlikle yardımcı olmak, uzman doktorlarla buluşturmak, elbette ki, her şeyden önce, seyircisine duyduğu saygının ve işine duyduğu sevginin bir neticesi. Babaannesi İtalyan olan Çerkez güzeli, güzelliğinin yanı sıra zekasıyla da ön plana çıkmayı başaran bir televizyon yıldızı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu…Halkla İlişkiler alanında master yapmış. 8 yıldır ekranlarda birbirinden başarılı programlara imza atıyor…TGRT, Star Tv Haber Merkezi Sağlık Programları,BRT;Habertürk,Kanal 6,TV 8 gibi pek çok önemi kanalda sağlık ve kadın programları yapan Meltem Şarkışlalı, şimdi Ülke TV ekranlarında seyircileriyle buluşuyor.

Şaşırtan yakınlaşma

Önceki akşam Ulus 29'da düzenlenen bir doğum günü partisinin konukları arasında Özgü Namal ile Kıvanç Tatlıtuğ da vardı. Birkaç aydır Meltem Cumbul'la beraber olan Tatlıtuğ, yalnız geldiği partide zamanının büyük bölümünü Namal'la geçirdi. Çiftin arasındaki samimiyet dikkat çekti.

Özgü Namal fotoğrafları için tıklayın...

Kıvanç Tatlıtuğ fotoğrafları için tıklayın...

"Ünlüler yalnızca ünlülerle sevişmeli"

Podyumların sivri dilli mankeni Aysu Baceoğlu yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Ünlülerin birbirlerinin sevgilileriyle birliktelik yaşamasına sadece podyum dünyasında rastlanmadığını söyleyen Baceoğlu, 'Sanat camiasındaki birçok kişi sanki zorunluymuş gibi bunu yapıyor. Ama bence de ünlüler ünlülerle sevişmeli. Çünkü aynı frekansta oldukları için birbirlerini daha iyi anlayıp, taşıyabiliyorlar' dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler