HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O şok neymiş çıkıp söylesin

Sibel Can'ın boşanma davası açtığı eşine yönelik yaptığı açıklamalar Sulhi Aksüt'ü çileden çıkardı. Aksüt, "Miami dönüşü evde büyük bir şokla karşılaştım" diyen ünlü şarkıcıdan yanıt bekliyor.

O şok neymiş çıkıp söylesin

Sibel Can'ın boşanma davası açtığı eşi hakkında önce "Çocuklarıma kötü davrandı" ardından da "Miami dönüşü evde büyük bir şokla karşılaştım" demesi Sulhi Aksüt'ü şaşırttı. Aksüt, ünlü şarkıcı hakkında ilk kez konuştu: "Şimdi Sibel'in söylediklerinden hangisi doğru? Lafı dolandırmaya gerek yok ki, neyse yaşadığı şok çıkıp söylesin. Üzülmüyorum, takmıyorum. Ancak benim de bir ailem var. Annemin üzülmesini istemiyorum. Bir evlilik biter ve asil bir şekilde ayrılırsın."

Sibel Can'ın açıklamalarını tutarsız bulan Aksüt sözlerine şöyle devam etti: "Bir söylediği diğerini tutmuyor. Önce 'Sulhi çocuklarıma kötü davrandı, beni dövdü' diye haberler çıktı. Şimdi de büyük bir şokla karşılaştığını söylüyor. Neymiş bu şok?Emir ve diğer çocuklar bugüne kadar çıkan haberleri bilmiyor mu, okumuyor mu? Yapılan apaçık ortada. Kendisi ne şarkıları ne kasetiyle ilgili gündeme geliyor. Sürekli ben tartışılıyorum, ben gündemdeyim..."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler