HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rihanna’ya açık saçık giyinme uyarısı

Konseri düzenleyen organizasyon şirketine bağlı olarak çalışan yerel Arap kökenli ortakları, ünlü sanatçıyı konserde açık saçık giysiler giymemesi yönünde uyardı.

Rihanna’ya açık saçık giyinme uyarısı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi şehrinde, Emirates otelinde yeni yıl gecesi bir konser verecek 21 yaşındaki ünlü Amerikalı sanatçı Rihanna, konserine çok az bir süre kala tüm sahne kıyafetlerini değiştirmek zorunda kaldı. Konseri düzenleyen organizasyon şirketine bağlı olarak çalışan yerel Arap kökenli ortakları, ünlü sanatçıyı konserde açık saçık giysiler giymemesi yönünde uyardı.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/rihanna-rihanna-ilk-kez-soyundu/326/120720/sayfa/1/)

ABD'li konser organizatörleri bu durumu yalanlansa da, ev sahibi yerel organizatörler Rihanna'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki konseri için daha mütevazi kıyafetler giymesi gerektiğini sanatçıya ilettiği iddia edildi. Sanatçının, bir gece için 500 bin dolar alacağı konserde kot pantolon ve T-shirt giymesi bekleniyor.

Rihanna'ya, Beyonce'nın Kahire'de cüretkar kıyafetlerle verdiği konserin ardından, yerel savcıların Mısır İçişleri Bakanlığına ilettiği şikayet mektupları örnek gösterildi. Rihanna'nın ABD'li menajerleri ayrıca konser ekibinin yılbaşı gecesi sahne arkasında içki içebilmesi için alkol kullanma iznini almak için yoğun çaba sarfettikleri öğrenildi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler