HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizisi Seksenler 145. bölümüyle ekrana geldi. Seksenler 144. bölümde Ergun'un başı iyice derde girdi. Helga, Ergun'dan ayrılmamak için her yolu denemeye devam etti.

Seksenler son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Seksenler 145. bölümüyle ekrana geldi. Türkiye'nin 80'li yıllarından başlayarak günümüze uzanan değişimini ve geçmişini ekrana taşıyan Seksenler dizisi izleyenlerine bir kez daha keyifli bir akşam yaşattı. İzleyenleri adeta zamanda bir yolculuğa çıkaran dizinin bu bölümünde Ergun kötü bir sürprizle karşılaştı.Öte yandan Pastacı Sami hakkındaki söylentiler mahallede dilden dile dolaştı. Seksenler son bölümüyle 19 Şubat Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu. İşte Seksenler dizisi hakkında detaylar...

SEKSENLER 145. BÖLÜM ÖZETİ

Helga, Ergun’dan boşanmamak için elinden geleni yaptı. Avukatı ile sinsi bir plan yapan Helga, Seksenler son bölümde Ergun’u iyice köşeye sıkıştırdı. Artık Ergun ve Helga’nın boşanması daha zor hale geldi. Öte yandan Çınaraltı mahallesinde kimsesiz bir bebek bulan Ahmet, bebeği ve getirdi. Gülden ve Ahmet bu bebeğe bakmaya başladı. Yaşananlar birbirinden komik anlara sahne oldu. Seksenler 145. bölümde Pastacı Sami’nin vergide usülsüzlük yaptığı söylentileri mahalleye damgasını vurdu!


En Çok Aranan Haberler