HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Songül'ün çıplak fotoğrafları da var

Songül'ün çıplak fotoğrafları da var

Gümüş'ün kocası eşinin çıplak fotoğrafını gösterdi, evliyken çekildiğini iddia etti.

İşte evlilik bitiren fotoğraflar

Gümüş karakterini canlandıran eşi Songül Öden ile ilgili çelişkili açıklamaları magazin dünyasında şaşkınlıkla karşılandı.

Uçucu, eşinin dizideki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaşmasının ve bu konuda çıkan haberlerin psikolojisini bozduğunu öne sürmüş, boşanmak için dava açtığını söylemişti.Songül Öden, boşanma davasını eşinin değil kendisinin açtığını açıklamıştı. İkilinin boşanma sürecinin başladığı ve ayrılacaklarını düşünürken Canberk Uçucu dün Vatan Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Eşinizin Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraflarından rahatsız olduğunu açıklayan Canberk Uçucu, "Ben de eşimin çıplak fotoğrafı bile var. Ben çekmedim, biri çekip bana mail olarak atmış. Kimin çektiğini bilmiyorum. Evliyken çekilmiş bunu biliyorum. O fotoğrafın çekim sırasında soyunurken çekildiğini söyledi ona inandım. Ama şimdi anlıyorum ki Songül adil ve dürüst bir insan değilmiş. Evliyken ihanete uğradığımı düşünüyorum. Ben eşime Kıvanç'ın kucağına oturduğu fotoğrafları sordum o da bana ‘çekimlerden' dedi. Ama o fotoğraflar dizide hiç yayınlanmadı. Eşim Kıvanç'ın kucağında oturuyor."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler