HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Karan gece klübü açtı

FRAME Açıldı!

Ünlü futbolcu Ümit Karan, The Suite Group'un kurucusu Kubilay Şenkahveci ve Murat Güvercin'nin ortaklığında kurulan FRAME açıldı.

Magazin, spor ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı açılış özel dans şov ile devam etti. Maçka Demokrasi Parkı'nın büyülü yeşilliğinin içinde, Swissotel'in tam karşısında, yılın 365 günü keyif vaat eden, hayata farklı ve yepyeni bir çerçeveden bakmanızı sağlayarak, İstanbul'un göbeğinde olduğunuzu unutturacak iddialı bir mekân olan FRAME, İstanbul gecelerine damgasını vuracak!

Frame'in dekorasyonu beyazın büyüsünü, siyahın asaletini ve kırmızının enerjisini taşıyor. Doğa ise tüm görkemiyle Frame'de tüm mekânı sarıyor. Demi-Classic dekorasyonu önemli detaylarla kendine ait bir tarz yaratıyor, biraz çılgın ve ışıl ışıl... Ama sadeliğin içindeki ihtişam tüm görkemiyle sizi sarıyor... Mekânın hemen girişinde yer alan teras-lounge, akşamüstleri iş çıkışında rahatlamak ve yaz gecelerine hazırlanmak isteyenler için mükemmel bir buluşma noktası olacak.

İhtişamı taşırken çerçevenin rengini, özel lezzetler farklı bir deneyim yaşatıyor...

Frame'in lezzetleri damağınızda bambaşka bir tat bırakacak. Her gün 11:00- 04:00 arası, öğlen ve akşam mönüsü farklı olmak üzere hizmet verecek olan mekânda Pazar günleri de 10:00-16:00 arası brunch ve ardından akşamüstleri BBQ keyfi olacak. Akdeniz mutfağının seçkin yemeklerinin lezzetlendirdiği Frame'in ana mutfağı, Sushi Bar ile daha da renklenecek. Sushi Bar şimdiden İstanbul'un klasikleri arasında olmaya aday…

Açılıştan diğer fotoğrafları görmek için tıklayın

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler