HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü top model "Tele Kız" çıktı

Ünlü top model "Tele Kız" çıktı

Ünlü top modelin para karşılığı seks yaptığını gerçek kimliğini gizleyen bir magazin muhabiri böyle ortaya çıkardı.

İŞTE O GECEDEN KARELER

İngiltere'nin önde gelen iç çamaşırı mankenlerinden Sophie Anderton kolay unutulmayacak bir skandalla gündeme geldi.

Gerçek kimliğini gizleyen News of The World gazetesinin muhabiriyle, telefonda konuşan ve Londra'nın seçkin otellerinden Mayfair'de bir gecelik seks ve kokain alemi için pazarlık eden Anderton; 20 bin dolara anlaştı. Anderton'ın o gece gizli kamerayla çekilen fotoğrafları ve sahte "müşterisiyle" aralarında geçen konuşmalar basının gündemine bomba gibi düştü.

Kendisini ABD'li bir işadamı olarak tanıtan muhabire "Yatakta harika olduğumu biliyorum. Çok eğleneceğim ve senin kollarında muhteşem görüneceğim. Ben bir süpermodelim" diyen Anderton, yatağın kenarına yarı çıplak bir şekilde uzandı.Üzerinde sadece G stringi ve Christiane Loboutine marka pahalı yüksek ökçeli ayakkabılarıyla kalan Anderton, "Londra'nın zengin muhitlerinden olan Notting Hill'de yeni bir ev aldığını, onun ödemeleri yüzüden epey sıkıştığını söyledi.

Adının Isabelle olduğunu söylediği bir arkadaşını arayıp şifreli bir şekilde 'iki gram kokain' isteyen Anderton daha sonra muhabire de " Herkes uyuşturucu kullanır. Yoksa sen kullanmıyor musun" diye sordu.

Muhabirden olumsuz cevap alınca da sehpanın üzerine çizgi halinde yerleştirdiği kokaini 20 sterlinlik bir banknotla çekti.

Bütün bu konuşmaların ardından News of the World muhabiri özür dileyerek geceyi sonlandırdı.

Bu skandalın ortaya çıkmasından sonra, yıllık 200 bin dolara anlaşma yaptığı Fake Bake adlı firma tarafından Sophie Anderton'ın işine son verildi.

MUHABİRİN İŞİ BU

Sophie Anderton'ın para karşılğı seks yaptığını ortaya çıkaran News of The World gazetesi muhabiri Mazher Mahmut, aslında bu alanda çok ünlü. Bufüne kadar kimliğini gizleyerek görüştüğü 100 suçluyu yaktalatan Mahmut, iki yıl önce İngiliz Milli Takımı Teknik Direktörü Erickkson'ı da faka bastırmıştı. Arap şeyhi kılığına giren munabid Erickkson'ıo transfer teklif etmiş ve "Erickson İngiltere'yi bırakmak istiyor" diye haber yapmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler