HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En yeni 3D oyunlar Mynet Oyun'da sizleri bekliyor

3D oyunlar oynamayı sevenlere müjde! Mynet Oyun'da 3D oyunlar kategorisine yepyeni 3D oyunlar eklendi. Artık daha fazla oyuna Mynet Oyun'dan ulaşabilecek, eğlenceyi sürdürebileceksiniz.

En yeni 3D oyunlar Mynet Oyun'da sizleri bekliyor

Çok sayıda servisi ile kullanıcılara hizmet veren Mynet.com'un en fazla tercih edilen servislerinden biri de Mynet Oyun olarak dikkat çekiyor. İçerisinde 3D oyunların yer aldığı Mynet Oyun'da, 3D oyunların yanı sıra onlarca kategori altında binlerce oyun bulmak mümkün. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan ve interner sektöründe tecrübesiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Mynet.com, oyun servisine yepyeni 3D oyunlar eklemeye devam ediyor. Araba oyunlarından, Barbie oyunlarına, çiftlik oyunlarından, komik oyunlara kadar pek çok türde 3D oyunların yer aldığı Mynet.com, bünyesinde bulundurduğu oyunlar ile kullanıcılarına eğlenceli zamanlar yaşatıyor. Kullanıcılar 3D oyunları tercih ettiklerinde hızlı araba kullanmanın, zorlu bulmaca oyunlarının, moda ile ilgili oyunların, sevilen çizgi film karakterleri ile ilgili oyunların tadını çıkarabiliyorlar.

3D OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

Mynet Oyun'da sadece 3D oyunlar yok! Çok daha fazlası var. Çok Kişilik Oyunlar, MMO Oyunları, İndirilebilir Oyunlar, Mobil Oyunlar ve Tek Kişilik Oyunlar kategorilerinin altında çok sayıda eğlenceli oyun bulunuyor. Okey, 101 Okey, King, Satranç, Bilen Kazanır, 3 Top Bilardo, Kelime Bul, Amiral Battı, Dama, Pis Yedili, Tavla, Batak-İhale, Çanak 101 Okey, Türk Poker, Mega Oda, Amerikan Bilardo, Poker, Wordabula ve Pişti gibi çok kişilik gerçek rakiplere karşı mücadele edebileceğiniz oyunlar ile rekabete başlayabilirsiniz. Smeet, Desert Operations, Farmerama, Legend Online, Prime World, Drakensang Online, Dark Orbit gibi oyunlarla dostluklar geliştirebilirsiniz. Zaman Yönetimi Oyunları, Arcade ve Aksiyon Oyunları, Üçünü Eşleştir Oyunları, Bulmaca ve Mantık Oyunları, Gizli Nesne Oyunları, Online Oyunlar, Montezuma'nın Hazineleri Oyunu, Çılgın Tarla 3 Oyunu, Oteller Zinciri Oyunu, Yaşayan Efsaneler Oyunları, Sonsuz Yolculuk Oyunu ve Lost Head Oyunu gibi çok sayıda türden oyunu hiç bir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebilir, oynayabilir, istediğiniz de farklı seçenekleri deneyebilirsiniz. Yine tek başınıza oynamayı isterseniz; 3D Oyunlar, Araba Oyunları, Barbie Oyunları, Mario Oyunları, Zeka Oyunları, Balon Oyunları Çiftlik Oyunları, Macera Oyunları, Ben 10 Oyunları, Makyaj Oyunları, 2 Kişilik Oyunlar, Kız Oyunları, Savaş Oyunları, Yemek Oyunları, Futbol Oyunları, Yarış Oyunları, Giydirme Oyunları, Motor Oyunları, Ameliyat Oyunları, En Güzel Oyunlar kategorilerinde yer alan oyunlardan istedfiğinizle zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

Son olarak Mynet Oyun'da oyun oynamak isterseniz bilgisayar dışında, tablet ve akıllı telefondan da uygulamamızı indirerek dilediğiniz oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Mynet Oyun'dan faydalanmak için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

MYNET OYUN İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler