HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğlenceli oyunlar arayanlar Mynet Oyun'da buluşuyor

Keyifli, eğlenceli vakit geçirmek isteyenler Mynet Oyun'da bir araya geliyor. Eğer siz de yeni oyunlar denemeyi tercih ediyorsanız, biribirinden eğlenceli oyunları Mynet Oyun'da bulabilirsiniz.

Eğlenceli oyunlar arayanlar Mynet Oyun'da buluşuyor

Mynet Oyun, eğlenceli oyunları sizlerle buluşturmaya devam ediyor. 7'den 70'e herkesin severek oynayacağı oyunlar Mynet Oyun'da. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan Mynet.com, Mynet Oyun servisi ile oyunseverlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Boş zamanlarını oyunlar oynayarak değerlendirenler, boş zamanlarında canı sıkılanlar ve keyifli, eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için binlerce oyun bu portalda. Kullanıcıların isteklerini göz önünde bulundurarak, gelişimini devamlı bir şekilde sürdüren ve yenilikçi adımları ile kullanıcılarını her dönem memnun etmeyi başaran Mynet Oyun'a yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Uzun zamandır internet kullanıcılarının hayatında yer alan Mynet.com ve internette oyun oynayanlar için önemli bir yeri olan Mynet Oyun yine en güzel ve en eğlenceli oyunları sizlerle buluşturuyor. Mynet Oyun'un oyunları; Çok Kişilik Oyunlar, MMO Oyunları, İndirilebilir Oyunlar, Mobil Oyunlar ve Tek Kişilik Oyunlar olmak üzere ana kategorilere ayrılıyor. Bu kategorilerin altında yine pek çok kategori ve binlerce oyun bulmak ve oynamak mümkün.

MYNET OYUN İÇİN TIKLAYIN

Mynet Oyun'un oyunları arasında Facebook üzerinden ve mobilden de oynayabileceğiniz; Okey, 101 Okey, King, Satranç, Bilen Kazanır, 3 Top Bilardo, Kelime Bul, Amiral Battı, Dama, Pis Yedili, Tavla, Batak - İhale, Çanak 101 Okey, Türk Poker, Amerikan Bilardo, Poker, Pişti ve Wordabula oyunları mevcut. Bu oyunlar online olarak oynayabileceğiniz oyunlar olduğu için, oyun oynarken karşınızdakilerle iletişim kurabilirsiniz. Burada kurduğunuz iletişim ile yeni dostluklar, arkadaşlıklar başlatabilirsiniz. Çok Kişilik Oyunlar'ı ücretsiz oynayabileceğiniz gibi abonelik sisteminden de faydalanabilirsiniz. Abonelik sistemi ile Mynet.com avantajlarından faydalanabilirsiniz. Öte yandan Puan Paketi, Süper Paket, Karizmatik Paket, Sosyal Paket, Mega Oda, VIP Oda Paketi gibi paketlerden birini satın alabilir, getirdiği avantajlardan yararlanabilirsiniz.

MMO OYUNLARI

Diğer yandan popüler MMO Oyunları'nı da Mynet Oyun'da bulabilirsiniz. Desert Operations, Farmerama, Legend Online, Prime World, Drakensang Online, Dark Orbit ve Smeet oyunlarından istediğinizi oynayabilirsiniz. Burada Smeet'in altını çizmek gerekir çünkü Smeet tam bir gerçek hayat simülasyonudur. Hayatın içerisinde yapabildiğiniz her şeyi Smeet oyununda yapmanız mümkün. Oluşturduğunuz Smeet karakteri ile online dünyanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mynet Oyun'da yer alan İndirilebilir Oyunlar kategorisinin alt kategorisi olan Zaman Yönetimi'nde; Katy ve Bob: Eve Dönüş, Vampirler vs. Zombiler, Hayatım Çiftlik, Weather Lord, Kayak Otelleri Zinciri, Çılgın Tarla 3, Çin Seddi'ni İnşa Etmek, Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti, Oteller Zinciri, Çılgın Tarla 3: Madagaskar, Ejderha Bakıcısı, Kurtarma Timi 2, Çılgın Tarla 3: Buz Devri, Dans Çılgınlığı, Firavunun Kaderi, Amelie'nin Kafesi: Yaz Sezonu, Çılgın Tarla 3: Amerikan Pastası, Kurtarma Timi, Çılgın Tarla, Adalar Zinciri, Taş Devri Kafe, Ejderha Bakıcısı 2, Legends of Atlantis: Exodus, Çılgın Tarla: Eski Roma, Çin Seddi'ni İnşam Etmek Koleksiyoncu Sürümü, Solar'ın Şarkısı, Krallığın Dışında, Başarıya Giden Yol, Mutlu Şef, Kurtarma Timi 3, Hayalet Alışveriş Merkezi, Busy Bea's Halftime Hustle, Bitirim Ekip, Saklı Dünya, Çılgın Tarla: Balık Zamanı oyunlarını bulabilir, oynayabilirsiniz.

Arcade ve Aksiyon türünde oyunlardan hoşlanıyorsanız; Sihirli Top 3, Sihirli Top 4, Kristal Çocuk oyunlarını mutlaka denemelisiniz.

Üçünü Eşleştir türü oyunlar arayanlar için; Montezuma'nın Hazineleri 3, Kuş Şehri, Fairy Island, Neşeli Çiftlik, Hellas Kahramanları, Montezuma'nın Hazineleri 2, Büyülü Mağara, Vahşi Batı Hikayesi: Başlangıç, Doğu Hindistan Şirketinin Mücevherleri, Moda Öyküsü, Roma'nın Beşiği 2, Roma'nın Beşiği 2 Koleksiyoncu Sürümü, Fishdom, Mağara Arayışı, Hellas Kahramanları 2: Olimpia, Büyülü Mağara 2, Ekin Avcıları oyunları Mynet Oyun'da.

Oyunlarda tercihiniz Bulmaca ve Mantık türünde ise Yapboz Dünyası, Koşan Koyunlar: Minik Dünyalar, Maymun Kalesi, Koşan Koyunlar, Hamlet, Sticky Linky, Çin Dominosu Dünya Yarışı, Mikrobik Hikaye, Yapboz Patlaması, Lost Head, Çin Dominosu Çağı oyunları da Mynet.com'un Oyun servisinde.

Gizli Nesne bulma oyunları arasında Alabama Smith: Pompeii'den Kaçış, Kurtadamların Laneti Koleksiyoncu Sürümü, Kayıp Ruhlar: Oyuncak Evi Hkayesi, Basit Düşün Benim Sevgili Majestelerim, Gizemli Adanın Hazineleri: Hayalet Gemi, Kutsal Topraklar: Melek Gecesi Koleksiyon Versiyonu, Yansıma Ardında, Kutsal Topraklar: Melek Gecesi, Atlantiğe Yolculuk: Kayıp Kardeş, Snark Avcıları: Tüm Heyecana Kapıl, Sihir Ansiklopedi: Ay Işığı Gizemi, İşin Tuhafı: Fareli Köyün Kavalcısı, Terkedilmiş Diyarlar: Gölge Kasabası, Natalie Brooks: Kayıp Krallığın Hazinesi, Sprill - Bermuda Şeytan Üçgeni'nin Gizemi, Snark Avcıları: Kulübe Hoşgeldin, Mortlake Malikanesi'nin Gizemi, Sihir Ansiklopedisi: Başlangıç Hikayesi, Grace'in Soruşturması: Sanat Hırsızının Peşinde, Alabama Smith: Kader Arayışı, Natalie Brooks: Hillcrest Lisesi'nin Gizemi, Gizemli Adanın Hazineleri: Zaman Kapıları, Vampir Destanı: Pandora'nın Kutusu, Kederin Yankıları, Sonsuz Yolculuk: Yeni Atlantis Koleksiyonu Sürümü, Yaşayan Efsaneler: Buz Gülü, Derinlerden Gelen Kabuslar: Lanetli Kalp, Yasak Sırlar: Uzaylı Kasabası, Terkedilmiş Diyarlar: Ensonmi, Esrarengiz: Çınar Kasabası Hayaletleri, Göl Evi: Sessizliğin Çocukları, Simya Gizemleri: Prag Efsaneleri, 1000 Kapılı Ev: Zerdüşt'ün Avuçları Koleksiyon Sürümü, Vampir Hikayesi: Hell Lock'a Hoşgeldiniz, Hayalet Şehirler: Ulthar Kedileri Koleksiyoncu Sürümü, 1000 Kapılı Ev: Aile Sırları, Esrarengiz: Çınar Kasabası Hayaletleri Koleksiyoncu Sürümü, 1000 Kapılı Ev: Aile Sırları Koleksiyoncu Sürümü, Terkedilmiş Diyarlar: Ensonmi Koleksiyoncu Sürümü, Yaşayan Efsaneler: Buz Gülü Koleksiyoncu Sürümü, Sonsuz Yolculuk: Yeni Atlantis, Derinden Gelen Kabuslar: Lanetli Kalp Koleksiyoncu Sürümü, Göl Evi Sessizliğin Çocukları Koleksiyoncu Sürümü, Gourmania 3: Hayvanat Bahçesi, Yasak Sırlar: Uzaylı Kasabası Koleksiyoncu Sürümü, Kurtadamların Laneti, Tuhaflıklar Parkı: Kırık Nota adlı oyunlar yer almaktadır. Bu oyunları indirebilir, boş zamanlarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Son olarak Mynet Oyun'da MMO Oyunların Online oyunlar kategorisinde ise; Çılgın Tarla 3, Çılgın Tarla 3: Buz Devri, Natalie Brooks: Kayıp Krallığın Hazinesi, Çılgın Tarla 3: Amerikan Pastası, Çılgın Tarla ve Montezuma'nın Hazineleri 2 oyunları yer almaktadır. MMO Oyunlar altında yer alan tüm bu oyunları bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Size verilen süre boyunca tüm bu oyunları hiç bir ücret ödemeden, bedava oynayabilirsiniz.

MOBİL OYUNLAR

Diyelim ki masaüstü yerine mobil olarak oyun oynayanlardansınız. Mynet Oyun'da mobil kullanıcılar için de çok sayıda oyun mevcuttur. Çanak 101 Okey, Canavar Avı: Kaos, Ejderin Nefesi, Kelime Bul, League of Heroes, Mynet Tavla, Sakar Kaptan, Turk Poker, Çanak Okey, Çiz, KapKaç, Kırmızı Başlıklı Kız Masalı, Mynet Okey, Ofis Baskını, Sayıbul ve Yukarı Bak adlı oyunları mobilde oynayabilirsiniz. Google Play ve iTunes'ten bu oyunları telefonunuza kurmanız yeterli.

FLASH OYUNLAR

Flash Oyunlar dendiğinde ilk akla gelen adres yine Mynet Oyun! Mynet Oyun'da; 3D Oyunlar, Araba Oyunları, Barbie Oyunları, Mario Oyunları, Zeka Oyunları, Balon Oyunları, Çiftlik Oyunları, Macera Oyunları, Ben 10 Oyunları, Makyaj Oyunları, 2 Kişilik Oyunlar, Kız Oyunları, Savaş Oyunları, Yemek Oyunları, Futbol Oyunları, Yarış Oyunları, Giydirme Oyunları, Motor Oyunları, Ameliyat Oyunları ve En Güzel Oyunlar kategorilerini bulabilir, bu kategorilerde yer alan binlerce oyundan dilediğinizi ücretsiz oynayabilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler