HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PES 2017 - FC Barcelona'nin Premium Partneri Oldu!

PES 2017 - FC Barcelona'nin Premium Partneri Oldu!

Ödüllü PES futbol simülasyonu serisinin yaratıcısı Konami Digital Entertainment B.V. FC Barselona ile en üst seviyede ortaklığa gittiklerini açıkladı.

"Bu bizim niyetimizi açık biçimde gösteriyor,” diye açıklıyor Konami Digital Entertainment B.V. Başkanı Tomotada Tashiro. “Barselona’nın kalibresinde bir takımla yakından çalışarak PES serisini dünya çapında dev bir taraftar kitlesine tanıtabileceğiz. Bu ortaklık günümüz futbolunun en iyi oyuncularına ve dünyanın en saygıdeğer ve başarılı takımlarından birine erişim sağlayacak. PES serisi gerçekçiliği ve kontrolüyle ünlü bir seri; böylesine yetenekli bir takım ile bu yeteneği takdir eden bir oyun arasındaki uyum da tam anlamıyla kusursuz diyebilirim.”

KONAMI ve FC Barcelona arasında yapılan Premium Partnerlik anlaşmasına göre KONAMI kulübün yıldızlarına kapsamlı biçimde erişebilecek ve maç günlerinde de önemli ölçüde görünürlük kazanacak. KONAMI takımın Camp Nou stadının çevresinde ve içinde özel reklam alanlarına ve ayrıca PES 2017 ile başlayarak, mobil oyunlar da dahil olmak üzere tüm PES oyunlarında ve PS markalı yayınlarda FC Barcelona’nın efsanevi stadyumunu bire bir yaratmak için özel hakka sahip olacak.

“Artık takımımızın resmi Premium Partneri olan KONAMI ile bu anlaşmayı imzalamış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz " diyor FC Barcelona Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Manel Arroyo. "KONAMI, FC Barcelona ismini oyunun milyonlarca oyuncusuna ulaştıracak olan stratejik ortağımız. PES serisinin gelecekteki oyunlarında takımımızın, futbolcularımızın ve Camp Nou’nun mükemmel biçimde canlandırılmış olduğunu görmeyi umuyoruz."

FC Barcelona Katalonya’nın Barselona şehrinde 1899 yılında kurulmuştur. Takım taraftarları tarafından ‘Barca’ takma ismiyle anılmaktadır ve takım UEFA Şampiyonlar Ligini beş kez, İspanya Ligini 24 kez kazanmış ve daha birçok başarıya imza atmıştır. FC Barcelona dünyanın en çok taraftara sahip olan takımlarından biridir; kulüp 145,000 üyeye sahiptir ve 250 milyondan fazla takipçiyle sosyal medyanın en ünlü spor kulübüdür. FC Barcelona seride de aslına sadık biçimde canlandırılacak; KONAMI’nin kendi bünyesinde yaratmış olduğu Takım Kimliği ve Futbolcu Kimliği sistemleri sayesinde Katalan takımının ve yıldızlarının takım olarak ve bireysel oyun stilleri oyun içinde mükemmel biçimde karşınıza çıkacak. Kulübün ünlü ofansif oyun stili ve kulüp marşı ‘Himno’ oyunda eksiksiz biçimde yer alacak. Konami ayrıca başlıca futbolcuların yüzlerini ve ifadelerini oyuna aktarmak için gelişmiş 3D resim tarama teknolojileri kullanacak ve takımın tarihi formalarının da oyun içinde kullanılacak versiyonlarını yayınlayacak. Ayrıca inanılmaz popüler myClub modunda da oyuncuların Lionel Messi, Neymar Jr ve Luis Suarez gibi Barca yıldızlarını takımlarına eklemelerini sağlayacak özel promosyonlar düzenlenecek. Ayrıca PES 2017’de my Club’da FBC Efsaneleri de yer alacak.

21 yıllık serinin en yeni oyunu PES 2017 13/15 Eylül tarihlerinde satışa sunulacak. PES 2017’nin temelinde ‘Kontrol Gerçekçiliği’ sloganı bulunuyor ve bu da PES’i başarılı yapan en önemli şeyden, yani arkadaşlarınızla keyifli bir maç yapmaktan ödün vermeden yeni kontrol öğeleri ve yeni bir görsel gerçekçilik seviyesi etrafında ödüllü oynanışı daha da üst seviyeye çıkarıyor. Sektörün önde gelen motorlarından Fox Engine bir kez daha seriye güç verirken, KONAMI de özellikle topla ilk buluşma anlarına, pas alıp vermeye ve oyuncuların oynama şekillerine göre adapte olan yapay zekaya önem vererek oyunun ünlü gerçekçiliğini daha da arttıracak.


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler