HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'2b konusunda haklı çıkmanın üzüntüsünü...'

Hükümetin 2B arazileriyle ilgili düzenlemesini protesto eden CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, “2B konusunda haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum” dedi.

İSTANBUL (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve çok sayıda partili Beykoz’da bir araya gelerek 2B arazileriyle ilgili düzenlemeleri protesto etti. Eyleme destek veren vatandaşlarda ellerinde dövizlerle çeşitli sloganlar attı.

Akif Hamzaçebi, 2B konusunda haklı çıktıklarını ifade ederek, “2B konusunda haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Haklı çıktık. Niye haklı çıktık? Bu fiyatlar yüksek dedik. Keşke haklı çıkmasaydık, bu fiyatlar yüksek olmasaydı da herkesin alabileceği bedeller olsaydı bu fiyatlar, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizde haksız çıkmış olsaydık. Önemli değil ama vatandaşın sıkıntısı çözülmüş olacaktı. Haklı çıkmış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Ama bu millet arkamızda olduğu sürece, bu millet feryadını ifade etmek için meydanlara çıktığı sürece hiç endişe etmeyin bu sorun mutlaka çözülecektir. Bunlar diyelim ki çözmedi, bu sorun yarım kaldı. Vatandaşın yarısı tapu aldı, yarısı alamadı. Sorunu çözülmeyen vatandaşımızın sorununu çözmek bizim boynumuzun borcudur. Söz, bir günlük değildir; söz ahirete kadardır” dedi.

Akif Hamzaçebi’nin konuşmasının ardından söz alana vatandaşlar, 2B ile ilgili yapılan düzenlemelere tepki gösterdi. Öte yandan, vatandaşlar arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

[

](https://www.mynet.com/politika-haberler)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler