HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AB Bakanı Çavuşoğlu: Her darbe girişiminde güçlendik

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin iktidarda bulunduğu 11 yıl boyunca hep önüne engeller çıkarıldığını belirtti.

KAŞ (Antalya),(DHA)- Çavuşoğlu, "Ak Parti her engeli aşarak Türkiye lehine fırsata dönüştürdü, her komplo ve darbe girişiminde daha da güçlendi" dedi.

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve partililerle aday tanıtım çalışmaları kapsamında Antalya'nın Kaş İlçesi'ni ziyaret etti. Emin Erdem Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan AB Bakanı Çavuşoğlu, 11 yıldır Türkiye'de insanlara hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Türkiye'nin önünde bir seçim olduğunu ve bu seçimde vatandaşların ciddi bir mukayese yapması gerektiğini anlatan Bakan Çavuşoğlu, hangi kadroların hizmet yaptığının ortada olduğunu kaydetti.

Ak Parti olarak bütün belediyelere aynı mesafede olduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Hizmet yapmak isteyenlere, proje getirenlere hiçbir zaman engel olmadık, hangi partiden olursa olsun destekte bulunduk. 'Bize engel oldular, hizmet getirmediler' yalanını kimse söylemesin. Her belediyeye, hizmet üretmek isteyenlere aynı mesafede yaklaştık" dedi.

Ak Parti iktidarının 11 yıldır her alanda Türkiye'de önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirten Çavuşoğlu, "11 yıllık iktidarımız döneminde bize çok engeller çıkardılar. AK Parti her engeli aşarak Türkiye'nin lehine fırsata dönüştürdü. Her komplo ve darbe girişiminde daha da güçlendi. Son günlerde yaşananları da Ak Parti iktidarı aşacaktır. Milletimiz buna itibar etmeyecektir. Çünkü Ak Parti hükümeti gücünü halktan almaktadır. Başka dayandığımı bir güç yoktur" dedi.

Vatandaşlardan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Kaş Belediye Başkan adayı Halil Kocaer için destek isteyen Çavuşoğlu, "Hizmetlerini bildiğiniz Menderes Türel'i Antalya'da, Halil Kocaer'i de Kaş'ta oylarınızla iktidara taşıyacaksınız" diye konuştu.

TÜREL, BÜYÜKŞEHİR YASASI ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Yasası'nı hazırlayan grubun içinde olduğunu belirten Türel, konuşmasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa Akaydın'a yüklendi. Kaş'a en güzel hizmeti AK Partili kadroların getireceğini savunan Türel, Antalya'da güçlü adaylarla yola çıktıklarını vurguladı. Yasa çıktığında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 'Ben bu yasayla Gazipaşa'dan Kaş'a kadar nasıl hizmet götüreceğim' dediğini hatırlatan Türel, "Şimdi gelmiş sizden oy istiyor. Ne yüzle oy isteyecek" dedi.

Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Demre İlçesi'ne geçti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler