HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adayları beğenmeyen AK Parti Eğil İlçe Teşkilatında istifa

AK Parti Diyarbakır'ın Eğil ilçe teşkilatında 4 kişi, belirlenen adayların Diyarbakır'a yakışmadığı gerekçesiyle istifa etti.

Adayları beğenmeyen AK Parti Eğil İlçe Teşkilatında istifa

AK Parti Eğil İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Harun Karakoç, AK Parti Eğil İlçe Yönetim Kurulu üyesi İhsan Umay, AK Parti Eğil Gençlik Kolları Başkanı Metin Ak, AK Parti Eğil Kadın Kolları Başkanı Gülten Can, AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen Diyarbakır milletvekili adaylarının, kente yakışmadığını gerekçe göstererek partilerinden istifa etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Harun Karakoç, ilçe teşkilatının çabalarının, partilerinin genel merkezi tarafından dikkate alınmadığını savundu. Karakoç, "Adaylık başvurusunda bulunan Eğilli 6 hemşehrimizin başvurularının partimizce herhangi bir şekilde göz önünde bulundurulmaması üzüntü verici bir durumdur. Ortaya çıkan sonuçlarla Diyarbakır halkı adeta aldatılmıştır. Temayül yoklaması yapılmış, sonuçlar dikkate alınmamıştır. Partimize karşı siyasi şantaj yapan adayların listeye konması bir kaç bin oya hükmetmek gibi basite indirgenecekse bilinsin ki, teşkilatlarımız içerisindeki hoşnutsuzluk ve devam edecek olan istifalar çok daha fazla oy kaybettirecektir. Biz herkesten daha fazla AK Parti'liyiz. Ancak gelinen noktada, vicdanlarımızın susturulması mümkün olamamaktadır" dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler