HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Reyiz Yılmaz: Bahçeli yanlış yapıyor

Muhafazakâr Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli, yanlış yapıyor. Dedikodu siyasetini bırakıp ülkenin durumuna kafa yormalıdır” dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Muhafazakâr Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli, yanlış yapıyor. Dedikodu siyasetini bırakıp ülkenin durumuna kafa yormalıdır. Ortada hükümetsiz bir ülke varken bu basit polemikler ciddiyetten uzaktır. MHP, AK Parti ile millet ve kendi lehine bir koalisyonu düşünmek yerine memlekete hiçbir yararı olmayan bu tür tartışmalardan uzak durmalıdır” dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP'nin olası bir koalisyon durumunda İçişleri Bakanlığı'nı alması tavsiyesinde bulunarak, "Bahçeli başından beri koalisyondan kaçarak ortaya çeşitli bahaneler sürmektedir. Bunun yerine bu kırmızı çizgileri kontrol altına alacağı bir bakanlık olan İçişleri Bakanlığı'nı AK Parti'den isteyerek siyaseti doğru mecrada yapmalıdır” şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'DA MHP DİYE BİR PARTİ Mİ VAR?”

"İstanbul bu ülkenin siyasetinde belirleyici yegane ildir” diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bugün İstanbul'da MHP diye bir parti mi var? Bahçeli milliyetçi tabanı savsaklamak üzere kısır ve basit polemikler ortaya atarak kendi gündemini değiştirmek yerine bir an bile düşünmeden koalisyon formülünü bulmalıdır ya da erken seçim öncesi kongre yapmalıdır” dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler