HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Sözcüsü’nden Bahçeli’ye teşekkür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "MHP lideri Devlet Bahçeli ise bir devlet adamının nasıl olması gerektiğinin en güzel örneğini sergilemiş ve hükümetin başta terörle mücadele olmak üzere yaptığı güzel hizmetlerin yanında olmuştur” dedi.

AK Parti Sözcüsü’nden Bahçeli’ye teşekkür

AKP Manavgat 6. Olağan İlçe Kongresi, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal katıldı.

Mahir Ünal, yaptığı konuşmada, “AK Parti iktidarı FETÖ terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya çıkardıktan sonra kökünü kazımak için mücadeleye başlamıştır. Bu süreçte ana muhalefet partisi ne yazık ki terör örgütünün yanında yer almıştır. Bunun yanında MHP lideri Devlet Bahçeli ise bir devlet adamının nasıl olması gerektiğinin en güzel örneğini sergilemiş ve hükümetin başta terörle mücadele olmak üzere yaptığı güzel hizmetlerin yanında olmuştur. Ben buradan sizlerin huzurunda göstermiş olduğu tutum nedeniyle Sayın Devlet Bahçeli'ye bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimleri sonrası başkan yardımcısı olacağı yönündeki iddialara da yanıt vermiş, " 'Bunlar doğmamış çocuğa don biçiyorlar' diyerek yanıt verdi. Ancak Erdoğan, 'Görüşmeler neticesinde her şey olabilir. Bunu kimsenin bir kenara atmasının hakkı yok' açıklamasında bulunmuştu.

Erdoğan'ın Bahçeli için açıklamaları şöyleydi;

"Bunların hepsi suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunlar doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Herkes bir defa yerini, konumunu bilsin. Biz Türkiye'de siyaset yapıyoruz. Sayın Bahçeli ile şu süreçte partimiz gayet güzel bir diyalog içinde oldu ve bundan sonraki süreçte bu diyaloğun, dayanışmanın temenni ederim ki güçlenerek devamı Türkiye'nin geleceği bakımından çok çok önem arz etmektedir. Görüşmeler neticesinde her şey olabilir. Bunu kimsenin bir kenara atmasının hakkı yok."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler