HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti ve CHP heyetlerinin görüşmesi başladı

Koalisyon çalışmaları ile ilgili AK Parti ve CHP son görüşmelerde varılan mutabakat çerçevesinde istikşafi görüşmeleri yapmak üzere Ankara Palas Devlet Konukevi'nde bir araya geldi.

AK Parti ve CHP koalisyon heyetlerinin istikşafi görüşmesi saat 14.06' da başladı.

Ankara Palas Devlet Konukevi'nde gerçekleşen görüşmede AK Parti heyetinde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Can ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan yer alıyor.CHP'nin koalisyon heyetinde ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Rasim Bölücek yer alıyor.

Ankara Palas' a ilk gelen Bakan Çelik oldu. Çelik girişte basın mensuplarına istikşafi görüşmelerin bugün itibariyle başladığını belirterek, görüşme sonrası gerekirse açıklama yapılacağını ifade etti. Çelik'in ardından AK Parti ve CHP'nin koalisyon heyetinde yer alan diğer isimlerde Ankara Palas' a geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler