HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti’de kongre süreci

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, 1 Kasım tarih itibariyle kongrelerin resmen başlayacağını ifade ederek, "Sükunet içinde geçecek olan kongreler mutlaka bize güç kazandıracaktır” dedi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Çelik, il başkanları toplantısını değerlendirdi. Toplantıda ana gündem maddesinin kongre çalışmaları olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik, "AK Parti'de 1 Ekim tarihi itibariyle kongre süreci işlemeye başladı. AK Parti'de yapılan kongreler diğer partiler gibi inşallah olmayacak. Diğer partilerde sandalyelerin, yumrukların havada uçuştuğunu her zaman izledik. Ancak AK Parti'de bu kongreler bir düğün, bayram ve şölen havasında yapılır. Biz de bu düğün ve şölen havasını nasıl büyüteceğiz, geniş katılımlı bir kongre için çalışma yapacağız. Bu süreç tamamen il başkanın kontrolünde olacak. Bizde aldığımız emirleri Tokat ilimizde uygulamaya başlayacağız” diye konuştu.

İL KONGRELERİ OCAK AYINDA YAPILACAK

1 Kasım tarih itibariyle kongrelerin resmen başlayacağını ifade eden Başkan Çelik, "Sükunet içinde geçecek olan kongreler mutlaka bize güç kazandıracaktır. Kongreler tazelenme, kendi yenileme, taze kan bulmaktır. Ama bunun içinde mutlaka rekabet olacaktır. Bu da insanın doğasında, partiye gönül verenlerin içerisinde yanan bir alevdir” şeklinde konuştu.

Başkan Çelik, 1 Kasım -31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin yapılacağını ifade ederek açıklamasını şöyle tamamladı: "İlçelerimizin kongre sürecini ocak ayına kadar bitireceğiz. Çok başarılı ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımız var. Bu başarıların değerlendirmesini yapacağız. İlçe kongreleri bitirildikten sonra 01-22 Ocak 2015 tarihleri arasında ise il kongreleri yapılacak.”

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler