HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun tezkere teklifine tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş CHP'nin çağrısı için şunları söyledi.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun tezkere teklifine tepki!

"2 Ekim'de yaptıkları hatanın farkına vardılar. Çıkan tezkere onların dediklerini de kapsıyor, IŞİD Kobani'de değil başka yerde harekete geçerse ne olacak?" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti'ye Kobani ile ilgili yeni tezkere önerisinde bulunarak; ''Gelin askerimizin kara harekatını Kobani’nin kurtarılması ve IŞİD’ten temizlenmesi amacıyla sınırlandıralım" demişti .

ÖMER ÇELİK DE KONUŞTU

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili olarak, ''Esad ile ilgili olumsuz bir cümleye tahammül etmemesi ve sürekli Esad’ın gündemden düşmesini sağlayıp, kalıcılığını isteyen bir politikayı savunması artık fazlasıyla dikkat çeker hale geldi. Sebebi nedir, üzerinde düşünmek gerekir.” dedi.

''BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU''

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kara harekatının, Kobani'nin kurtarılması ve IŞİD'in püskürtülmesiyle kısıtlanması önerisini, "Bir yandan 'IŞİD'e karşı Kobani'yi savunun' diyeceksin, diğer yandan tezkereye olumsuz oy kullanacaksın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bana samimi gelmedi" diye değerlendirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler