HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti'li Aslan'dan "küfür" açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, kendisine küfür edildiğini, kendisinin de aynı üslupla cevap verdiğini belirterek, "Yanlış yaptım. Ama bir yanlışa karşı, yanlış yaptım" dedi.

TBMM - Aslan, TBMM Genel Kurulu'nun bugünkü görüşmelerinde, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Söylediği sözün hoş karşılanacak bir yanının olmadığını belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Basına bakıyorum, sanki küfür eden benim. Ben bir küfüre karşılık küfür ettim. Bana bir küfür edildi, ben de bu küfüre karşılık olarak, aynı üslupla cevap verdim. Bu zabıtlarda var. Ama basına bakıyorum, zabıtlarda Muharrem İnce'nin küfürünün üstü kapatılarak veriliyor. Ben yanlış yaptım. Ama ben, bir başka yanlışa karşı yanlış yaptım. Küfürü, küfürleşmeyi başlatan Muharrem İnce. Bu zabıtlarda çok net görülüyor. Muharrem İnce'nin küfürü başlattığı ve küfürü bir kenara bırakılıp, sadece benim küfrettiğimi, basının olayı bu şekilde vermesi çifte standart."

-"İnsani, zayıf özelliklerimiz ortaya çıkıyor"

Daha önce de bu şekilde gündeme geldiğinin anımsatılmasına karşılık Aslan, "Talihsizlik" dedi.

Aslan, Meclis'in çalışma ortamında sürekli hakaret, küfürün bulunduğunu ifade ederek, "Nihayetinde karşıdakilerin de insan olduğunu, insani, zayıf birtakım özelliklerin ortaya çıkabileceğini kabul etmek lazım. Bizim insani, zayıf özelliklerimiz ortaya çıkıyor. Ama bu kendiliğinden ortaya çıkan bir şey değil. Siz çıkıp Sayın Başbakan'a, ailesine hakaret edeceksiniz, Başbakan'ın konuşmasını sürekli sözünü kesip, edep sınırlarını aşan müdahalelerde bulunacaksınız, bugün gelip tekrar Meclis'i germeye devam edeceksiniz, hakaret edeceksiniz, sonra bir de küfür edeceksiniz. Buna sessiz kalınacak, bu mümkün değil tabii" görüşünü dile getirdi. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler