HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti’li Coşkun’dan CHP’yi İnce’ye: Tüm işi gücü şov

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi eleştirdi.

AK Parti’li Coşkun’dan CHP’yi İnce’ye: Tüm işi gücü şov

YALOVA, (DHA) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova'nın yeni Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman ile TBMM'de basın açıklaması yapan CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi eleştirerek, “Tüm işi gücü şov” diye konuştu.

Partisinin Yalova İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Milletvekili Temel Coşkun, CHP'den sürekli Yalova Belediyesi ile ilgili açıklamalar yapıldığını hatırlattı. CHP’nin birkaç kez kutlama yapmasını da eleştiren Coşkun, "Bize şimdi çamur atıyorlar. Bir sefer kutlarsınız, sevinirsiniz bu herkesin hakkı. Bize oy veren, muhalefet partilerine oy verenler bir an önce bunun sonlanmasını istiyor” dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Yalova’daki konuşmasında Yalova Valisi Esengül Civelek'i de eleştirdiğini ifade eden Vekil Coşkun, "Bunları es geçtiğimizi zannetmeyin. Bu ilin valisi 81 vali arasında tek kadın valimizdir ve kendisiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

İnce’nin seçim sürecinde ‘Bülent Arınç’ın Yalova’ya gelerek Yalova seçim sürecini, itirazları Termal'den idare ediliyor’ sözlerini eleştiren Coşkun,İnce’nin, CHP'li esnaf için müfettiş gönderildiği iddiasına da tepki gösterdi. Coşkun şöyle devam etti:

“Tüm işi gücü şov. Bu siyaset prim yapmıyor. Seni mutlu ediyor belki, tatmin ediyor ama halk buna gülüp geçiyor. Bunun sonu yok. Orada 'Yalova'ya 18 vergi müfettişi geldi. CHP'ye oy veren esnafa, insanlara ceza yazmaya başladılar' dedi. Bütün Türkiye'ye ilan etti bunu. Ben de bunu ilan ediyorum. Bu iftirayı Sayın İnce'ye iade ediyorum. Bakanlığın yetkilileriyle görüştüm. Vergi Denetim Kurulu'nun genel çalışma planı çerçevesinde küçük ve orta ölçekli mükellefler grup başkanlıklarında görevlendirilmişler. Rutin bir çalışma. Yalova'ya gelen müfettişlerin gelişi her sene veya bir kaç senede bir, bakanlığın çalışma takvimine göre rutin bir çalışma. Bu bazda 402 müfettiş ülke genelinde ve 242 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 642 vergi müfettişi ülke geneline dağıtılmış. Sadece Yalova değil. Muharrem İnce bunu da söyler: 'Hepsi buraya geldi de göremediniz.' Bu olay 7 Nisan’da başladı ve 27 Haziran’a kadar devam edecek. Toplam 63 ili kapsıyor. Yalova'da bu kapsamda 10 müfettiş ve 8 müfettiş yardımcısı görevlendirilmiştir. Hadise bu.”

En Çok Aranan Haberler