HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partili İdris Bal'dan Twitter'da dershane eleştirisi

Kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, dershaneler konusunda kendi partisinin vekillerini Twitter'dan eleştirdi.

AK Partili İdris Bal'dan Twitter'da dershane eleştirisi

''Dershanelerin kapatılmasını isteyenler önce çocuklarını dershaneden alsınlar'' diyen Bal, dershanelerin boşalacağını böylelikle de sorunun çözüleceğini iddia etti.

Partisinden ihracına kesin gözüyle bakılan Ak Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Twitter hesabından dershanelerin kapatılmasına destek veren milletvekillerini şu sözlerle eleştirdi:

''Dershanelerin kapanmasını isteyenler kendilerine güveniyorlarsa destekçilerine söylesinleryarın çocuklarının kaydını dershaneden silsinler.. Böylece dershaneler boşalır sorun kendiliğinden biter !!!
Durmadan ifratla tefrit arasında savrulanlar kolay kolay doğruyu bulamazlar.
Dershanelerin kapatılması gibi antidemokratik bir uygulamaya karşı çıkmak siyasetçiler ve herkes için bir demokratlık testi haline gelmiştir.
Hakkı ifade etme noktasındasesini çıkarmayan, konuyu medeni bir şekilde bugün ifade etmeyenler halk katında da HAK katında da mesul olacaklar
Yapılacak bazı yanlış uygulamalar bu millete çok ciddi bedeller ödetecektir. Ne pahasına olursa olsun yanlışa yanlış diyebilmek bir erdemdir
Milleti temsil makamındaki arkadaşlarımız milletin sesine kulak vermeli
Allah vicdanlarımıza halkın sesini duyursun. Kulaklar değil vicdanlar bu sesi anlayabilir.
Türkiye en kritik demokrasi mücadelelerinden birine şahit olmaktadır. Şimdi anlaşılmıyor olsa da yarınlarda konu daha iyi anlaşılacaktır''

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler