HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partili Tayyar'ın 'Pes ettim' sözlerine Mehmet Metiner'den yanıt

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın sosyal medyada yaptığı "FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, AK Parti eliyle AK Parti'nin altı oyuluyor, yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum" paylaşımlarına ilk tepki AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. Metiner, sosyal medya hesabından, ""Şamil kardeşim pes etmek ne demek? Bize yakışır mı hiç yokum demek? Reis var olduğu sürece sorun yok. Ölümüne arkasındayız Reis'in" paylaşımında bulundu.

AK Partili Tayyar'ın 'Pes ettim' sözlerine Mehmet Metiner'den yanıt

AK Partili milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda "artık yokum" ifadeleri yer aldı.

"MÜCADELE RAYDAN ÇIKTI"

Söz konusu paylaşımlarda "FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, Ak Parti eliyle Ak Parti'nin altı oyuluyor, yazıklar olsun" denilirken, bir sonraki tweette ise, "Pes ettim, artık yokum" ifadeleri kullanıldı. ​Tayyar'ın söz konusu paylaşımları tartışma yarattı ve sosyal medyada 'istifa mı ediyor?' sorusunu gündeme getirdi.

METİNER: REİS ASLA İZİN VERMEZ!

Şamil Tayyar'a AK Parti Milletvekilli Mehmet Metiner'den yanıt geldi. Metiner şöyle yazdı:

"Şamil kardeşim pes etmek ne demek? Bize yakışır mı hiç yokum demek? Reis varolduğu sürece sorun yok. Ölümüne arkasındayız Reis'in."

"Reis hiç kimsenin mücadelemizi raydan çıkarmasına ve partimizin dibini oymasına asla izin vermez. Reis'e bağlılığımız ve güvenimiz tam!"


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler