HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Partili vekilden Haluk Koç’a cevap

Ak Partili Mehmet Hamzaoğlulları, Haluk Koç'un 'VIP torpil listesi'nde adı geçen kuzeni için yanıt vererek, "Kuzenim Ak Parti iktidarından önce atanmışdır" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Hamzaoğulları, kuzeninin Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'ne hukuksuz olarak atandığı yönünde CHP Sözcüsü Haluk Koç'un iddialarına cevap vererek, kuzeninin AK Parti iktidarından önce mevcut görevine atandığını söyledi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Hamzaoğulları, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un AK Parti döneminde hukuksuz olarak yapılan atamalarla kuzeninin Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'nde müşavir olarak göreve başlatıldığı iddiasına cevap verdi. Haluk Koç'un düzenlediği bir basın toplantısında kuzeni Feyza Ergün'ün hukuksuz olarak yapılan atamalarla Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'nde müşavir olarak göreve başlatıldığı şeklinde iddiada bulunduğunu hatırlatan Hamzaoğulları, "Kuzenim Feyza Ergün, Başbakanlık Hukuk Müşaviri olarak 1998 yılında, AK Parti iktidarından önce ve benim milletvekili olmadığım dönemde atanmış, o tarihten bugüne kadar da aynı görevine devam etmektedir. Herhangi bir görev değişikliği olmamış, iddia edildiği gibi de AK Parti iktidarı dönemi içinde bir atama söz konusu değildir. Milletvekillerimiz, bakanlarımız ve şahsımla ilgili yapılan bu çok üzücü açıklamalar akıl, mantık ve ahlaka uygun değildir” dedi.

Seçim sürecinde bu tip bir açıklama ile hükümetin ve AK Parti'nin yıpratılmasının hedeflendiğini söyleyen Hamzaoğulları, "Bu tür yapılan açıklamaların ve yalan yanlış haberlerin ne maksatla yapıldığı halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Karalama kampanyaları ile bir yere varılması mümkün değildir. Milletimiz kimin ne iş yaptığını çok iyi bilmektedir. Bu tür açıklamalar ile bu güne kadar sonuç alınamamış, bundan sonra da sonuç alınması mümkün bulunmamaktadır” diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler