HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP-CHP rekabeti sahaya indi

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, bir spor kulübünün sezon açılışına katılarak birbirlerine penaltı attı.

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Acarspor'un 2013-2014 sezon açılışı, Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmaları ve toplu fotoğraf çekiminin ardından İnce ve Coşkun, yeşil sahada karşılıklı top oynadı.Birbirine pas atan iki milletvekili sık sık şakalaştı. Coşkun, İnce'ye, "Muharrem Bey geçecek misin kaleye" diye seslendi. İnce de Coşkun'un bu isteğini kırmadı ve kaleye geçti. Coşkun, ilk denemesinde topun yanından geçip vuruş yapmayarak İnce'yi yanıltmaya çalıştı.Ardından penaltı atışını gerçekleştiren Coşkun'un seçtiği köşeyi iyi tahmin eden İnce, topu dışarı çıkardı.Muharrem İnce ise vuruşunu golle sonuçlandırdı.

Penaltı atışlarından sonra ikili, birbirini tebrik ederek şakalaştı. Coşkun, "Bak hakem orada" derken, İnce ise "Berabere berabere" diyerek penaltıların galibinin olmadığını ifade etti.Tribüne çıkan İnce ve Coşkun, tebrikleri kabul ettikten sonra stattan ayrıldı.Sezon açılış töreninin devamında Acarspor A Takımı ile genç takım futbolcuları gösteri maçı yaptı.Açılışa AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Vefa Salman, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Kırtay, Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, kulübün kurucusu Çetin Zenginler ve davetlilek katıldı. (AA)

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler