HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP'li vekilden Kılıçdaroğlu tepkisi: Daha bir araba yapamadık. Utanmıyor muyuz?

AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Almanya'yı eleştirirken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Çamlı, "Biz daha bir araba yapamadık Kılıçdaroğlu. Utanmıyor muyuz?" diye isyan etti.

AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı şimdi de bir haber programında yaptığı sistem eleştirisi ile gündemde.

YERLİ ARABA İÇİN KILIÇDAROĞLU’NA YÜKLENDİ

Ülke TV’de yayımlanan Odak Noktası programına konuk olan ve Avrupa ile Türkiye arasında yaşanan krizi değerlendiren Çamlı’nın, bir muhalefet partisi mensubu edası ile Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu eleştirmesi dikkat çekiyor. Çamlı’nın “Adamlar (Almanya) otomobil yapmayı geçmiş, koltuk ısıtmanın yanında soğutmasını yapmış. Uzaktan farları yanık araba görünce kısa farlara geçen araba yapmış. Biz daha bir araba yapamadık. Kılıçdaroğlu! Daha bir araba yapamadık. utanmıyor muyuz?” diye ana muhalefet partisi liderini hedef aldığı gözleniyor.

“ŞU CHP’YE BAK YA”

Çamlı, canlı yayın heyecanı ile Almanya’nın bölgelerinden birisi olan Bayern’i de Almanya’nın kentleri içerisinde sayarak ‘sistem eleştirisini’ şöyle sürdürüyor; “Niçin Münih’te, Bayern’de, Köln’de yaşayan Hans 3000 euro maaş alırken İstanbul’da yaşayan Hasan 1500-2000 bulunca göbek atıyor? Cumhurbaşkanı, Başbakan aslanlar gibi mücadele ediyor. Yazıklar olsun. Şu CHP’ye bak ya”

AKP’Lİ ÇAMLI’YA YANIT DA CHP’Lİ ÜÇ VEKİLDEN GELDİ

CHP'nin Eskişehir milletvekili Cemal Okan Yüksel, İstanbul milletvekili Eren Erdem ile Bursa milletvekili Ceyhun İrgil AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın “Kılıçdaroğlu daha araba yapamadık. Utanmıyor muyuz, sıkılmıyor muyuz?” sözlerine Twitter üzerinden yanıt verdi. Üç vekilin mesajlarındaki ortak nokta “Yeliz” göndermesi oldu. Erdem, “Arkadaşlar itiraf ediyorum. 15 Yıldır iktidardayız ve Yeliz’in dediği gibi bir araba yapamadık. Sizden özür dileriz” mesajı paylaşırken Yüksel “Yeliz olarak da bilinen AKP'li vekil ‘Bir araba bile yapamadık' deyip muhalefeti suçluyor!” ifadelerini kullandı. İrgil de “Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Yeliz vekil, iktidar milletvekili olduğunun farkında değil? Bu kadar pervasızlık için cehalet şart” dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler