HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşener'den ABD'ye vize tepkisi: Ciddi bir cevap verilmeli

MHP'den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığını sürdüren Meral Akşener, ABD ile Türkiye arasındaki vize kriziyle ilgili açıklamada bulundu. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, 'ABD’nin Türk vatandaşlarının vize başvurularını askıya alması kabul edilir bir tutum değildir. Bu davranışa ciddi bir devlet cevabı verilmelidir' ifadelerini kullandı.

Akşener'den ABD'ye vize tepkisi: Ciddi bir cevap verilmeli

Yeni parti kurma hazırlığını sürdüren Meral Akşener, Ankara-Washington hattındaki vize krizine ilişkin yaptığı değerlendirmede 'ciddi bir devlet cevabı verilmesi gerektiğini' söyledi.

Akşener, ABD'nin Türk vatandaşlarına yönelik vizeleri askıya alma kararına ilişkin değerlendirmesinde bunun kabul edilebilir olmadığını söyledi.

'DEVLET CEVABI VERİLMELİDİR'

Akşener, "ABD’nin Türk vatandaşlarının vize başvurularını askıya alması kabul edilir bir tutum değildir. Bu davranışa ciddi bir devlet cevabı verilmelidir" ifadelerini kullandı.

AKŞENER O İSME TEKLİF GÖTÜRDÜ

Öte yandan Eski SAT Komandosu Emekli Albay Ali Türkşen, sosyal medya hesabından MHP'den ayrılarak yeni parti kuran Meral Akşener'in kendisine teklif yaptığını açıkladı. Türkşen, Twitter hesabından Akşener'in teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Twitter üzerinden kendisin takip eden bir kullanıcının "Albay, umarım Akşener sizi partiye davet etmez çünkü zati şahanelerinin FETÖ'yü öven videosunu izledim. Hatrınıza bile oy veremem Akşener'e" paylaşımını yapması üzerine Ali Türkşen, "Siz bilirsiniz. Bir eksik kalacağız, yapacak bir şey yok" ve "Ve geç kaldınız. Çoktan etti bile" ifadesini kullandı.


En Çok Aranan Haberler