HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşener'den Bozdağ'a: Engellendiğimiz toplantılar aklınıza geldi mi?

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Almanya'nın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin mitinglerini iptal etmesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Akşener'den Bozdağ'a: Engellendiğimiz toplantılar aklınıza geldi mi?

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Almanya'da yapacağı miting için verilen izni iptal edilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a göndermede bulundu.

Akşener kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Yalova Valiliği tarafından iptal edilen etkinliğini ve Çanakkale'deki toplantısında elektriklerin gitmesini hatırlatarak Bozdağ'a "Aklına geldi mi acaba?" diye sordu.

ELEKTRİK KESİLMİŞTİ

17 Aralık 2016 tarihindeyse Akşener'in Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde Yalovalılarla yapacağı toplantı valilik tarafından iptal edilmişti. 11 Şubat 2017'de de Akşener'in Çanakkale'de yapacağı program öncesi, otel yönetimi elektirikleri kesti ve salona polis girmişti. Ancak Akşener, programını kesmeyerek, megafon ve cep telefonu ışıklarıyla konuşmasını yapmıştı. Akşener, kişisel Twitter hesabından "Yasal olarak izinleri alınmış toplantımız, elektrikler kesilerek engellenmeye çalışılıyor. Demokrasi mücadelemizi engelleyemeyecekler" açıklamasında bulunmuştu.

Almanya'da Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in tutuklanması, ülkede büyük tepki topladı. Son bir hafta içerisinde çok sayıda Alman politikacı, tepki olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerine Almanya'ya giriş yasağı konulması çağrısında bulunmuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler