HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Bilecik'te

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bilecik'i ziyaret etti.

Gökçek, 1 Haziran'da Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde tekrarlanacak seçim öncesi AK Parti'nin Mahmudiye Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'e destek vermek için geldiği ilçe dönüşü Bilecik'e geldi.

Şeyh Edebali Türbesi'nde İl Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ile İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım tarafından karşılanan Gökçek, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ederek, namaz kıldı.Şeyh Edebali Türbesi'ndeki oba çadırında vatandaşların Miraç Kandili'ni kutlayan Gökçek, burada Yağcı ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti. Yağcı, vatandaşlarla ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Gökçek'e, Osmanlı armasının bulunduğu tablo hediye etti.

Gökçek, daha sonra karayoluyla Düzce'ye hareket etti.Yağcı, Gökçek'in ziyareti ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyaret üzerinde bulunan Bilecik'i ziyaret ettiğini ifade ederek, "Cuma günü Ankara'daki yapılan toplantıda Belediye Başkanımız Gökçek, 'Bilecik'e gelmediklerini ve özlediklerini' ifade etmişti. Ona misilleme olarak, kendisi 'Bak geldim dedi'. Böyle bir sürpriz yaptı. Biz de kendisinin gelmesinden büyük mutluluk duyduk. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile 'Osmanlı tarih şeridi' ile ilgili bir çalışmamız var. O konuyla ilgili inşallah bize destek verecek" dedi. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler