HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da sıcak saatler!

Bugün yaşanan gelişmeler sonrasında Ankara'da hareketlilik söz konusu. Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan bilgi aldı.

Ankara'da sıcak saatler!

Bugün yaşanan sıcak gelişmeler sonrasında Ankara'da tam bir teyakkuz hali yaşanıyor.

Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde Suriye'de bulunan 3 askerin şehit edilmesi, Adana'da valilik önünde yaşanan patlama ve ardından Şırnak'tan gelen şehit haberleri sonrası Ankara'da büyük bir hareketlilik söz konusu.

İÇİŞLERİ BAKANI PROGRAMINI İPTAL ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün Trabzon'da gerçekleştireceği ziyaret ve açılış programları iptal edildi.

Adana Valiliği'ne sabah saatlerinde bombalı araçla yapılan saldırı ve ardından Fırat Kalkanı Operasyonu'ndan gelen şehit haberleri üzerine Bakan Soylu'nun Sürmene ilçesinde gerçekleştireceği programın iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Bakan Soylu'nun Trabzon programını iptal ederek Adana'ya gittiği bildirildi.

BAŞBAKAN, AKAR'DAN BİLGİ ALDI

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab bölgesindeki Türk askerlerine yapılan saldırıyla ilgili Bakan Işık ve Orgeneral Akar ile telefonla görüştü. Yıldırım, askerlerin durumu ve harekata ilişkin Işık ve Akar'dan bilgi aldı.

GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı 16.15'te kabul edeceği bilgisi alınırken Fırat Kalkanı harekatı çerçevesinde yaşanan son gelişmeler nedeniyle Ankara'da bugün ilgili bakan ve bürokratların katılımı ile bir güvenlik toplantısı yapılması ihtimali bulunuyor.

KRİTİK ZİRVE

Cumhurbaşkanı Erdoğan; MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.30'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. Ardından ise Genelkurmay Başkanı Akar'la görüşecek.

AJANSLAR

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler