HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arınç'tan 3 büyük bomba!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İsrail ile Mavi Marmara konusundaki tazminat müzakerelerinde son aşamaya gelindiğini, seçimden sonra anlaşmanın imzalanma ihtimalinin büyük olduğunu söyledi.

Arınç'tan 3 büyük bomba!

Arınç: Yüzde 54'leri bulmuş gibiyiz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, davet edildiğinde çok sevindiğini, Bartın'ın tabiat harikası olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Bugünkü anketlere bakarsanız, Allah nasip ederse yüzde 54'leri bulmuş gibiyiz ama bir sene daha var. Bir sene sonra inşallah yüzde 64'leri konuşacağız" dedi.

Arınç: İsrail ile anlaşma seçim sonrasında

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İsrail ile Mavi Marmara konusundaki tazminat müzakerelerinde son aşamaya gelindiğini, seçimden sonra anlaşmanın imzalanma ihtimalinin büyük olduğunu söyledi. Arınç, İsrail'le varılacak uzlaşmada "en büyük payın", ABD Başkanı Barack Obama'ya ait olduğunu da vurguladı.

Arınç, Ağrı dönüşü uçakta Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Mavi Marmara'da İsrail'in ödeyeceği tazminat konusunda, İsrail'den nihai metnin "bir ay kadar önce geldiğini", konunun seçimden sonra ele alınacağını söyledi. Arınç, "son mutabakat bir ay kadar önce İsrail'den geldi. Ancak bu süreçte, görüyorsunuz, onlar meşgul, biz meşgulüz. Seçimlerden sonra ilk işimiz, tazminat konusunu hukuki bir belge olarak bağlamaktır. Daha sonra da bu belge onay için TBMM'ye gider" dedi.

Bülent Arınç da bozkurt işareti yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bartın'da partisinin düzenlediği mitingde konuşurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bozkurt işareti yapmasını eleştirirken kendisi de aynı işareti yaptı.

Arınç, "Ben Kılıçdaroğlu böyle yapıyor diye yapıyorum. 'Herkesten oy lazım, o yüzden böyle yapıyorum' diyor. Oyun bol olsun" dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Bartın'da kent girişinde partililer tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye hitap eden Arınç, CHP'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ı aday göstermesini eleştirdi. Arınç, "MHP'li Mansur Yavaş arkadaşımızı buldular çıkardılar. Bu şu demektir; Bizim içimizde Atatürkçü, laik, solcu, sosyal demokrat birisi yok. Var olanları çıkarırsak 10 tane bile oy alamayacağız. Böyle biri isim çıkararak tüm partilerden oy almayı düşünüyorlar" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler