HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arınç'tan Gülen'e çağrı

Fethullah Gülen'e çağrı yapan Bülent Arınç, "Hocaefendiden hükümet aleyhine çalışanların varlığına inandığı takdirde buna yönelik bir mesaj vermesini isterim" dedi.

Arınç'tan Gülen'e çağrı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fethullah Gülen'e hükümet aleyhinde çalışanların varlığına inandığına yönelik bir mesaj vermesi çağrısında bulundu.

Arınç, katıldığı bir yerel televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hükümet ile cemaat arasındaki gerilime yönelik değerlendirmelerde bulunan Arınç, şunları söyledi:

"Biz muhterem hocaefendiden Türkiye'de yaşanan bu olaylara bakarak hem bu camia içerisinde yanlış yapanlar varsa, öyle inanıyorsa ki ben onu etkileme noktasında değilim.

Tamamen onun bu konuda ciddi bir araştırma yaparak, bu konuda yanlış yapanların da mevcut olabileceğini, kendilerini bugünlere kadar dualarla, hem fiili hem kavli olarak destekledikleri hükümetimizin aleyhinde çalışanların varlığına inandığı takdirde, buna yönelik bir mesaj vermesini ve camianın bütününün tekrar bu güzel yolda yürüyenlere destek olmasını arzu etmesini isterim.

Böyle bir konuşma yaparsa hem Türkiye'ye sükunet gelir, hem aradaki kırgınlıklar giderilmiş olur. İlhan İşbilen gibi arkadaşlarımızı da kaybetmemiş oluruz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler