HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli ateş püskürdü: İğrenç mahluklar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da trafikte yol verme kavgasında iki gazi ve ailelerine saldıran magandalara tepki göstererek, "Gazilerimize vurmanın ne demek olduğunu, bunun sonucunun neler olacağını, burunlarından fitil fitil gelesiye kadar yaşayıp görmelerini tez elden bekliyorum. Gazilerimize el kaldıran, tekme sallayan, küfür ve hakaret yağdıran bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli, ağır şekilde cezalandırılmalıdır" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

Türkiye ne zaman kıpırdasa, ya bir kriz ya bir kaos anında tetiklenmektedir. İşler düzelmeye başlasa bozguncular devreye girmişlerdir. Daha ileriye gidelim desek hep bir çengel atan görülmüştür. İstiklalin velayeti olmaz, ihanetin vedası olmaz, dost gibi görünen düşmanların vefası ise hiç olmaz olmamıştır. Mücadele varsa umut vardır, mücadele varsa gelecek vardır. Mücadele varsa öyle ki bir de şuurluysa melun heveslerin başarı şansı yoktur, bugüne kadar da olmamıştır.

Katiller öldürdükçe pes edeceğimizi düşünüyorlar, korkacağımızı, kaçacağımızı sanıyorlar. Bilmiyorlar veya bilinsin istemiyorlar ki Türk milleti kahramandır. Korkakça yaşamaktansa, kahramanca ölüme dünden razıdır. Nasıl ki sirkeden şeker olmazsa, korkaktan da kahraman çıkmayacaktır. Terörle mücadelede de kesinti, ağırdan alma, sitem ve strateji yanlışlığı olamayacak, şu günkü tabloda aransa bile bulunamayacaktır.

Dövene elsiz durmayacağız, vurana tepkisiz olmayacağız. Maalesef ki geçen hafta hainler bir kez daha başlarını kaldırmışlar, yeniden Türk milletine saldırmışlardır. Teröristler aldıkları alçak emirlerin gereğini tekraren yapmışlardır. Sabah saatlerinde Hakkari Şemdinli ilçesi ortaklar bölgesinde, sisli havadan istifade eden PKK’lı caniler vatan evlatlarına saldırmış, 9 evladımızı şehit etmişlerdir. Mehmetlerimiz, al bayrak inmesin, ezan susmasın diye fani bedenlerini feda etmişlerdir.

Zonguldak’tan Kırşehir’e Isparta’dan Samsun’a kadar Türk milleti şehit naaşlarını omuzlarda taşıyarak kahramanlarını ebediyete uğurlamışlardır. Baba İbrahim Taşdemir, duyan herkesi titreten şu sözleri haykırmıştır: “Hilal, ezan, bayrak inşallah bu necip milletin omuzlarında yücelmeye devam edecek. Doğduğunda bizi şereflendirmişti, şahadetiyle bizi şereflendirdi. Bunun için rabbimin hükmüne boyun eğdim. Rabbimizden gelen başım gözüm üstüme, vatanımız sağ olsun. Allah bu millete zeval vermesin.”

Elbette bu duaya sonuna kadar amin diyor, böyle babalarla, kahraman evlatlarıyla hayatımız boyunca iftihar edeceğimizi gür ve güçlü bir şekilde açıklıyorum. Türk milletinin gerçek kudreti, hakiki potansiyeli imanlı kalplerde saklıdır. Asker kınası deyip geçmeyin, kıyamete kadar silinmez. Vatan mücadelesinin meşalesi yanıyor deyip geçmeyin, sonsuza kadar sönmez. Fidanlarımız yere kapanıp bitti sanmayın, onlara öldü demeyin. Onlar ölmedi yaşıyor, bunu sadece biz göremiyoruz. Buna inanın. Emanete leke sürdürülmeyecektir. Leke sürmeye kalkanların da elleri kırılmalı, kafaları ezilmelidir.

İĞRENÇ MAHLUKLAR

Bakınız geçtiğimiz hafta sonu Ankara – Eskişehir karayolunda duyanı hüsrana iten bir olay yaşanmıştır. Bir gazimiz, yanında eşi, iki yaşında yavrumuz, yine bir gazimiz ve onun ailesiyle seyahat halindeyken şehir eşkıyalarının saldırısına uğramıştır. Gazilerimize vurmanın ne demek olduğunu, bunun sonucunun neler olacağını, burunlarından fitil fitil gelesiye kadar yaşayıp görmelerini tez elden bekliyorum. Gazilerimize el kaldıran, tekme sallayan, küfür ve hakaret yağdıran bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli, ağır şekilde cezalandırılmalıdır.


En Çok Aranan Haberler