HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli: Barzani dost değil, basıp geçeceğimiz post olacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani'nin bağımsızlık referandumuyla ilgili açıklamasına ilişkin "Barzani'den asla dost olmayacak, olsa da yalnızca üzerine basıp, gezeceğimiz post olacaktır. 'Bağımsız Kürdistan' demek, yıkım demektir. 'Bağımsız Kürdistan' demek, Türkiye'nin kırım ve kopuşu anlamına gelecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Bu meydana teşrif ederek ellerinde al bayrak, gönüllerinde milli sevda bulunan her Sakaryalı kardeşime şükranlarımı iletiyorum. Çarşamba günü karşıladığımız üç ayların mübarek olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 16 nisan referandumunun yeni bir diriliş ruhu oluşturmasını temenni ediyorum.

İSTİYORLAR Kİ BİRBİRİMİZE DÜŞELİM

Sakarya'da köken ayrımı çoktan aşılmış herkes millet şemsiyesi çatısı altında toplanmıştır. Acıda bir oldunuz, ayrımcılık peşinde koşanları hayal kırıklığına uğrattınız. Aranıza fitne sokmaya çalışanları heder ettiniz.Siz Sakaryasınız, birlik ve beraberliğin zafer tacısınız. Sakarya denilince yutkunan, beti benzi atan kim ya da kimler varsa yine boş durmuyor. İstiyorlar ki birbirimize düşelim.

TÜRKİYE'NİN BEKASI RİSK ALTINDADIR

Türkiye'ye pranga vurmaya çalışıyorlar, Türkiye'yi dara düşürüp tavize zorluyorlar ve terör örgütleri bunun için adice kullanılıyor.

Bölgemizde her taşın altı nifakla kaynıyor. Türkiye'nin bekası risk altındadır. Biz güçlü olmazsak, istikbalimizle oynayacaklar. Düşünmemiz gereken bir devletimiz vardır. Sahip çıkmamız gereken bir bayrak vardır.

BARZANİ DOST DEĞİL, ÜSTÜNE BASIP GEÇECEĞİNİZ POSTTUR

Barzani'nin İstanbul ve Ankara'da da göndere çekilen sözde bayrağının Kerkük'te her yere asılması kararı alındı. Yine haklı çıktık, keşke zamanında eleştirilerimiz dikkate alınsaydı. Kerkük şuanda baskı ve dayatma ile kültürel haklarından kopartılmak istenmektedir. Kerkük'ün Türk kimliğini silmek için küstah bir rekabet sergileniyor. Sakarya'dan uyarıyorum. Kerkük pırıl pırıl bir Türk şehridir.

Barzani bize asla dost değil, olsa olsa üstüne basıp geçeceğimiz post olacaktır. Bağımsız Kürdistan yıkım demektir. Değil Barzani torunları bile böyle bir zillete şahitlik etmeyecektir. Türkiye milleti Kürdistan'a izin vermeyecektir. Kürdistan hayali kuranlar, bölünme rüyası kuranlar perişan olacaklar. Bundan kaçış yok. Bir evet'e Kerkük'ün satıldığını söyleyen döneklere 16 Nisan'da Türk milleti haddini bildirecektir. (DHA)


En Çok Aranan Haberler