HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli: Bugün yaşananlar rezillik

MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhaliflere çok sert tepki geldi.

Bahçeli: Bugün yaşananlar rezillik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bahçeli twitter'dan şu mesajları paylaştı:

-Milliyetçi Hareket Partisi 8-9 Şubat 1969 tarihinden buyana, yani tam 47 yıldır birçok badire ve belayı inanç ve mücadele azmiyle eritti.

-47 yıldır nice tehlike, nice tehdit, nice oyun kutlu davamızın sinesine çarpıp dağıldı. Şundan eminim, bundan sonra da farklı olmayacaktır.

-Ne var ki, bugün Ankara’da yaşananlar şerefli mazimizin hiçbir döneminde görülmeyen çirkinlik, hiçbir zaman rastlanmayan rezilliktir.

-Tertemiz vicdanlı arkadaşlarımı dışarıda tutuyor ve diyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin itibar ve saygınlığına bugün leke sürülmüştür.

-Hukuki süreç sabır ve samimiyetle beklenmeden partimizi ayağa düşürme gayretleri tam bir yüz karasıdır ve de unutulmayacak, affedilmeyecektir.

-Türklüğün davasını sokakta veya tarlada kurultay yapmaya kadar sürükleme teşebbüsü ahlaksız bir tertip, şiddetli bir operasyondur.

-Tomaların önüne dikilip barikatlara tutunarak poz verenlerin partimizin geleceğinde söz ve yetki sahibi olması hayal ötesi bir durumdur.

-Ankara’da meddahlara taş çıkartarak sanal hedef ve heyecanların peşinde koşanların Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in prestijiyle oynadığı açıktır.

-İrade ve kararın sahibi her şeyden önce Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in aziz mensuplarıdır. Bunun aksine hiçkimse rol çalmaya kalkışmamalıdır.

-Olağanüstü Kurultay bahanesiyle delegelerimizi toplayıp korsan gösteri ve yasa dışı eylem yapan malum isimler haddi ve çizmeyi aşmıştır.

BUGÜN MİLATTIR, KESKİN KIRILMANIN İLANIDIR

-Bugün olanlar milattır ve keskin bir kırılmanın ilanıdır. Bizim ne vazgeçecek partimiz ne de vaziyeti kurtaracak halimiz vardır.

-Yalanı, iftirayı kendisine rehber edenlerin şühedanın emaneti Milliyetçi Hareket Partisi’ni şovuna alet etmesi karşılıksız bırakılmayacaktır

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler