HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na yaptığı görüşme çağrısına Bahçeli olumsuz yanıt verdi.

Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Çankaya Köşkü’ne davet etti. MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun davetine olumsuz yanıt verdi.

Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonrasında MHP Lideri Bahçeli ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne davet eden Başbakan Davutoğlu’nun davetine Devlet Bahçeli'den olumsuz yanıt geldi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, söz konusu davet ile ilgili MHP Genel Başkanlığı tarafından "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin ‘hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği öğrenildi. Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile yarın saat 15.00’te Çankaya Köşkünde görüşecek.

BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA:

Başbakanımızın CHP ve MHP Sayin Genel Başkanlarının yarın Çankaya Köşkü'ne davet etmiştir. MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'ye vaki söz konusu davet MHP Genel Başkanlığı tarafından "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddeilmiştir. CHP Genel Başkanı ile yarın saat 15.00'te Çankaya Köşkü'nde görüşme gerçekleşecektir.

(Ajanslar)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler