HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli: Vasat bir konuşma

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayı "vasat bir konuşma" olarak değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM muhalefet kulisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konuşmasını nasıl değerlendirdiniz” şeklindeki bir soruya Bahçeli, “Anayasa’daki yetkisi çerçevesinde yaptığı vasat bir konuşma, bir yenilik yok” dedi. Bahçeli, BDP’li vekillerin yemin törenine katılacağını söyledi.

TUTUKLU VEKİLLERİ BEKLİYORUZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP’li milletvekillerinin yemin etmesine,“Yemin töreni tamamlanmıştır. CHP’den zannediyorum bir üye kalmıştır. O da tamamlarsa o zaman tutuklu olan milletvekillerini dört gözle bekliyoruz, inşallah onlar da gelir” dedi.

BDP’li milletvekillerinin yemin törenini izleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’den ayrılırken gazetecilerin sorusunu yanıtladı. “Yemin törenini nasıl buldunuz?” şeklindeki soruya Bahçeli, “Yemin töreni tamamlanmıştır. CHP’den zannediyorum bir üye kalmıştır. O da tamamlarsa o zaman tutuklu olan milletvekillerini dört gözle bekliyoruz, inşallah onlar da gelir” dedi.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler