HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den Akşener'e 'Paralel' yanıtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, Meral Akşener’in “Baş paralel Devlet Bahçeli’dir” şeklindeki sözlerinin sorulması üzerine, "Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz. Bu nasıl bir ayıp. Bunu affetmemiz mümkün değildir. Şu an 9 ilde çok sayıda operasyon yapılmakta. Çok sayıda kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmaktadır. Bula bula baş paralel olarak beni mi bulmuştur." dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Caniler sokaklarımıza barikat dikerken hükümet uyumuştur.

Başta Mardin, Şırnak, Diyarbakır olmak üzere birçok il ve ilçemiz hainlere feda edilmiştir. Türkiye’nin Suriye'ye dönmesi, Lübnan'laşması etap etap hayata geçirilmektedir.

PKK'nın sırtını dayandığın efendilerinden aldığı fitne yaratma amaçları birer birer hayat geçirmektedir.

Hepsinin gayesi aynıdır.

Hendekler milli birliğimizin altını oymak için kazıldı. Gerek PKK gerek HDP şer ve şiddet çemberidir.

HDP'LİLER İRANLILARLA KAÇ KEZ GÖRÜŞTÜ

HDP’liler İran’ın siyasi ve askeri kanatlarıyla 2014-2015 yıllarında kadar kaç kez görüşmüştür. Bu görüşmelerden hükümet haberdar mıdır?

Türkiye aleyhine tesis eden ittifaklar kurulurken hükümet bunu önleme çabasında bulunmuş mudur?

DAHA NEYİ BEKLİYORUZ

Dokunulmazlıkları kaldırmak için daha neyi bekliyoruz. Yetmedi mi tahrikleri. Teröristlerin namlusunu temizleyen hain saldırılarını görmezden gelen devlete ve millete hakaret eden PKK yedeklerini adalete teslim etmeyeceğiz de turşularını mı kuracağız?

DOKUNULMAZLIKLAR

Ak koyun kara koyun ortaya çıkmalıdır. Bizim için asıl olan, teröre bulaşmış vekillerin dokunulmazlıklarının ortadan kaldırılmasıdır, dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda ana muhalefet partisi CHP’nin aykırı sesleri duyulmaktadır.

Karşı çıkanların sesi gittikçe yükselmektedir. HDP’nin genel başkanlarının başına taş mı düşmüştür, yoksa taktik dönüşler mi yapmışlardır. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür.MHP’nin tutumu berraktır, bilhassa AKP ve CHP’ye sesleniyorum.

Madem ana muhalefetin lideri desteğini açıklamıştır, o halde gelin dokunulmazlıkları tek kalemde kaldıralım. Ucuz pazarlıklara kapılarak bu fırsatı kaçırmayalım. Hemen, durmaksızın sonuna kadar gidelim.

VİZE MUAFİYETİ

AB verdiği sözlere bağlı kalmayacağını açıkça göstermiştir. Vize vaatlerinin şimdiden fos çıkması hükümetin kandırıldığını göstermektedir.

Bu kaçıncı hüsrandır. AKP hükümeti AB hakaretlerine küçümsemelerine daha ne kadar tahammül gösterecektir.

AKP’nin Avrupalı dostları Türkiye’yi horlamaktadır. Elbette AB Parlamentosu raporunun bağlayacağı yoktur. AB'nin Türkiye’ye şaşı bakışı açısından oldukça ibretliktir. Böyle bir rezillik nerede görülmüştür.

"ALAYINA YETERİZ"

MHP onun bunun oyuncağı olmayacak. Biz bildiğimizi okuyacağız inandığımızı yapacağız. Ne okyanus ötesi elemanları ne çeteler, ne siyasi senaristler ne de fırıldak gibi ortada dönenler şehit yadigarı bu kutlu çatıyı uçuramayacaklardır. Allah’ın izniyle alayına yeteriz. Biz başarmaya karar verdik, iktidara gelmeye söz verdik. Yolumuza kim çıkarsa ya aşar ya yener ya da ezip geçeriz

AKŞENER'E SERT CEVAP

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısının ardından Meclis kulisinde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bahçeli, Meral Akşener’in “Baş paralel Devlet Bahçeli’dir” şeklindeki sözlerinin sorulması üzerine şunları söyledi:

Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz.

Şu an 9 ilde çok sayıda operasyon yapılmakta. Çok sayıda kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmaktadır.

Bula bula baş paralel olarak beni mi bulmuştur.

Bu nasıl bir ayıp. Bunu affetmemiz mümkün değildir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler