HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den Erdoğan'a bisiklet eleştirisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "51.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bisiklete binmesini eleştirdi

Bahçeli'den Erdoğan'a bisiklet eleştirisi

ANKARA(ANKA) -Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "51.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bisiklete binmesini eleştirdi ve "Bunlar, bir bakıyorsunuz sülalesiyle uçakta, bir bakıyorsunuz efradı ve yalakalarıyla bisiklet üzerinde. Millet düşüyor, bunlar biniyor" dedi.

MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden takipçilerine paylaşımlarda bulundu. Doğanın yeşillendiğini, umutların baharla çiçeklendiğini belirten Bahçeli, "Dürüst ve samimi bir mizaç ruha lezzet katar, yüreğe heyecan verir Sahte, sanal, yalancı ve yapmacık yüzlerin milliliği, millilik istismarı söğüt ağacından meyve ummak kadar abestir, zaman ve emek israfıdır. Toprak çölleşirse çare sudur. Çimenler-çayırlar kurursa çözüm yine sudur. İrade kuruyup milli duygu ve aidiyet çatlarsa deva yoktur. Hz. Mevlana; 'Gülün dibindeki toprak gül kokar' der. Ya rüşvetin, ihanetin, rezilliğin duldasında boylu boyunca uzanıp yatanlar ne kokar? Yeni Türkiye sözleşmesi yapıyorlar, yeni yargı stratejisiyle göz boyuyorlar. Geziyorlar, yiyorlar, içiyorlar, haramdan harcıyorlar" dedi.

"EFRADI VE YALAKALARIYLA BİSİKLET ÜZERİNDE"

Malum çevrelerin aldattığını, saptırdığını ve ahlaktan saptığını belirten Bahçeli, "İnsaniyet, hamiyet ve adalet inkarıyla yozlaşmanın dipsiz kuyusuna iniyorlar. Millilik edebiyatı yapan yurtsuzlar Oslo-Kandil-İmralı arasında mekik dokuyorlar, yeni ihanet seferleri için gece gündüz mil topluyorlar. Milliliğin görkemli bahçesinde dal olamayanlar terörün ve bölücülüğün pis kokan koruluğuna bekçi durmaya özeniyorlar. Vah zavallılar" ifadelerini kullandı.

Bıktırırcasına konuşanların, garezle dolup taşanların, harıl harıl dolaşanların, dolandıranların Türkiye'nin baharını çoktan kışa çevirdiğini belirten Bahçeli, "Bunlar, bir bakıyorsunuz sülalesiyle uçakta, bir bakıyorsunuz efradı ve yalakalarıyla bisiklet üzerinde. Millet düşüyor, bunlar biniyor. Yetkilerini çiğneyip hukuku karartanlar, helali öğütüp haramı yüceltenler millet kesesinden seyahati marifet ve kabiliyet sayıyorlar. Derler ki; 'Yol, kendine bir yer bulamamış kişinin özlemidir. Ve kendi yolunu bulamayan, bütün yolları boşuna yürür.' Havalardan inmeyen, yabancı diyarlardan gelmeyen 17-25 rumuzlu kişi millete ne kazandırdı? Gulliver desek itiraz edecektir; Marco Polo'ya özeniyor desek karşı çıkacaktır; İbn-i Batuta'yı örnek alıyor desek ilgim yok diyecektir. Kendisini ve yedi sülalesini gezdiren, uçuran, gün aşırı konuşup sinirleri bozan bu seyyah durmayı ve susmayı ne zaman deneyecektir? Altın kaçakçıları heveslenmesin, fakat söz gümüşse sükût altındır. Taş yerinde ağırdır. Ağır taşı ne yel alacak ne de sel kaldıracaktır. Cesaret ve gayretle bozgun kervanı dağıtılacaktır. Dua ve destekle kötü kalpliler, kandan ve menfaatten beslenenler yenilecektir. Umuda az kaldı, hilalin aydınlığına ramak kaldı; Yarabbi bize milletimizin zafer günlerini müyesser eyle, himmetini üzerimizden esirgeme" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler