HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den, Erdoğan'a: İspat etmezse şerefsizdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzincan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Bahçeli'den, Erdoğan'a: İspat etmezse şerefsizdir

Erdoğan'ın "Geçen hafta MHP'nin Genel Başkanı çıktı, bölücü örgütün partisi Meclis'e giremezse ülkede istikrarsızlık olur, erken seçime gidilir" dediğini hatırlatan Bahçeli, "Erdoğan bu sözlerini ispat etmezse, bu sözlerinin kanıtını göstermezse, dünyanın en namert insanıdır. Sarfettiğimi söylediği sözleri açıklığa kavuşturup delillendirmezse alçaktır, şerefsizdir" dedi.

Havayolu ile bugün Erzincan'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 14.50'de miting alanına geçtii. Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 8 bin kişiye hitap eden Bahçeli'nin konuşması sıkça "Devletin başına devlet gelecek" sloganları ile kesildi. "PKK'yla başkanlık pazarlığı yapan Erdoğan ayağını denk alsın. İmralı canisi ve HDP'yle el altından yeni Anayasa ve Yeni Türkiye planlayan Davutoğlu ve çevresi akıllarını başlarına devşirsin" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

"AKP'yle geçen 12 yıl 6 ay 12 günlük kara dönem tam 10 gün sonra nihayete eriyor. Herkes bilsin ki, AKP gidiyor, kaybediyor, tasfiye oluyor. Toplumsal dip dalga AKP'yi önüne katıp süpürmek için 7Haziran'ı bekliyor. Bu nedenle Erdoğan her gün meydanlardadır. Gidişatı durdurmak için Cumhurbaşkanlığını tartışmaya açmıştır. Açık açık AKP'nin tarafına geçmiştir. Erdoğanyasa ve Anayasa'yla bağını kesmiştir. Şu anda kanun kaçağı ve adalet kaçkını bir şahıs Cumhurbaşkanlığı makamını işgal etmektedir. Erdoğan AKP'deki erimeyi gördükçe, Davutoğlu'ndaki yetersizlik ve acziyeti fark ettikçe yasa dışı yollardan devreye girmektedir. Ve ağzının ayarını iyice bozmaktadır. Erdoğan yalan ve iftiralarını otomatiğe bağlamıştır. 17-25 Aralık failinin, elinde rüşvet ve hırsızlığın çıkmayacak lekesi bulunan bu despotun, gözünü adeta hırs ve kan bürümüştür. Erdoğan 7 Haziranı başkanlık oylamasına çevirmek için her türlü kirli ve karanlık tezgahtan nemanlanma arayışındadır. Her değerimizi istismar etmektedir."

ERDOĞAN'I İSPATA DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Geçen hafta MHP'nin Genel Başkanı çıktı, bölücü örgütün partisi Meclis'e giremezse ülkede istikrarsızlık olur, erken seçime gidilir" dediğini söyleyen Devlet Bahçeli, Erdoğan'a seslenerek şöyle devam etti:

"Erdoğan bu sözlerini ispat etmezse, bu sözlerinin kanıtını göstermezse, dünyanın en namert insanıdır. MHP Genel Başkanı olarak, bölücü terör örgütünün siyasi acentesiyle ilgili sarfettiğimi söylediği sözleri açıklığa kavuşturup delillendirmezse alçaktır, şerefsizdir. Yine Erdoğan, Aksaray ve Nevşehir'de, 'Milliyetçiyim iddiasındaki bir partiyle bölücü örgüt el ele' diyecek kadar küfre ve sahtekarlığa çakılmıştır. Erdoğan durmamış, bölücü örgütün güdümündeki partiye oy dilendiğimizi sapık bir dille açıklamıştır. Yalancıdan Cumhurbaşkanı olmayacağını defalarca söyledim. Riyakardan Cumhurbaşkanı olmayacağını sayısız kereler ifade ettim. Ne kadar haklı olduğum artık netleşmiştir.Şimdi söz sırası Erdoğan'dadır. Eğer MHP'nin, HDP ve PKK'yla en ufak bir bağ ve bağlantısını biliyor da söylemiyorsa köksüz ve omurgasızdır. İmralı canisiyle mektuplaşan, Kandil'deki terör şebekesine kriptolu telefonlar hediye edip iletişim kuran Erdoğan ne yapmaya çalışmaktadır? PKK'yla masaya oturan Erdoğan'dır. Oslo'da PKK'ya yalvaran ve boyun eğen Erdoğan'dır. İmralı canisini dirilten, bölünmeye umut ve vade biçen Erdoğan'dır. HDP'yle dostluk ve ihanet çemberinde yan yana gelen Erdoğan'dır. Açılım adıyla yıkımı, çözüm bahanesiyle çözülmeyi hedefleyen Erdoğan'dır. Silahlar sussun, siyaset konuşsun sözleriyle PKK'yı masaya davet eden Erdoğan'dır. İmralı'yı bölücülüğün karargahına çevirip bayrağa hakaret eden hainleri, vatana kast eden canileri, Mehmetçiğe ve polislere saldıran katilleri baş tacı eden, saraylarda ağırlayan Erdoğan'dır.Türk milletini 36'ya bölmek için aldığı küresel talimatları harfiyen uygulamak için çalışan Beştepe'deki haram elebaşısıdır. Erdoğan elinin altından kayıp giden iktidara sahip olabilmek adına MHP'yi karalamaya ve töhmet altında bırakmaya cüret etmiştir. Bozkurt işareti yapan bir hanım kardeşimizi gözaltına aldıracak kadar MHP düşmanı, 'Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum' diyecek kadar milliyet fukarası bu şahsın artık sonu görünmüştür."

'ARTIK SONUNUZ GELDİ'

MHP iktidarında yoksullukla savaşacaklarını, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceklerine dikkati çeken Devlet Bahçeli Erzincan'dan Erdoğan ve Davutoğlu'na seslendiğini vurgulayarak "Artık sonunuz geldi. Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Kaygınız bundan, korkunuz bundandır. Milli hesaplaşmadan kaçamayacak, kurtulamayacaksınız. Mağdur yaptıklarınız, çaresiz bıraktıklarınız, umutsuz kıldıklarınız 10 gün sonra hesap sormak üzere geliyor. Milliyetçi Hareket mazlumun, işsizin, yoksulun, şehidin hesabını sormak için 7 Haziran'ı bekliyor" diye konuştu.

İmamsız ve müezzinsiz cami bırakmayacaklarını, Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edecek ve devlet yardımının önünü açacaklarını ifade eden Bahçeli, konuşmasının son bölümünde seçmenlere vaatlerini sıraladı. Devlet bahçeli, Erzincan'dan karayolu ile Gümüşhane'ye gitti.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler