HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den İstanbul'daki korkunç manzara için ilk yorum

Dün İstanbul'da şiddetli yağış nedeniyle korkutan manzaralar ortaya çıktı. Devlet Bahçeli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "106 yılın en şiddetli yağışlarından birisini yaşayan İstanbul’umuzun yaralarının sarılması,mağduriyetlerin giderilmesi ümit ve beklentimdir." yorumunu yaptı. Bahçeli, İzmir'de, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürüldüğü davada çıkan karar sonrası için de açıklamada bulundu

Bahçeli'den İstanbul'daki korkunç manzara için ilk yorum

İstanbul'da dün şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış İstanbul'u adeta felç etti. Bir çok binayı su basarken, işe gitmek için güne uyanan İstanbullular zor anlar yaşadı. Yağmura yakalanan bazı vatandaşlar üst geçitlerin altına, bina saçaklarına ve otobüs duraklarına sığındı. Sağanak nedeniyle toplu ulaşımda da olumsuzluklar yaşandı.

Devlet Bahçeli Twitter hesabından İstanbul'da yağış sonrası oluşan manzara hakkında açıklama yaptı.

Bahçeli'nin tweetleri şöyle;

Son olarak İstanbul’da meydana gelen doğal afetten büyük bir üzüntü duyduğumu özellikle dile getirmek isterim.

106 yılın en şiddetli yağışlarından birisini yaşayan İstanbul’umuzun yaralarının sarılması,mağduriyetlerin giderilmesi ümit ve beklentimdir.

İstanbullu kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor;Cenab-ı Allah’tan daha büyük felaketlerden ülkemizi muhafaza etmesini diliyorum.

FIRAT ÇAKIROĞLU DAVASI

İzmir'de, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Edebiyat Fakültesi yanında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili davada tutuklu sanık Nurullah Semo, ağırlaştılmış ömür boyu hapis cezası ve ayrıca 'örgüt üyesi olmak' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bahçeli'nin gündemin de Çakıroğlu'nun davası da vardı. İşte dava sonrası attığı tweetler;

İki türlü dava vardır: Bunlardan birisi hukukidir, yargısal niteliktedir.Diğeri ise yüksek bir ülküye adanmanın mükâfatı ve muazzez halidir.

İfade etmeliyim ki,evladım Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden katillerle ilgili iki yıldır süren davanın sonuçlanması memnuniyet vericidir.

Katil ağırlaştırılmış müebbet ceza almış,bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur.Fırat geri gelmeyecek olsa da, yüreklere su serpilmiştir.

Adalet bir hakkın haklısına gecikmeksizin iadesidir. Şehidimiz huzurla yatsın, geride bıraktığı dava arkadaşları hakkını koruyacaktır.

Dava arkadaşlığı sorumluluk gerektirir, vefa gerektirir, fedakârlık gerektirir, hepsini geçtik sabır ve iyi niyetli olmayı gerektirir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler