HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den kaset çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaset iddialarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Dün fitnenin, şirretin, iftiraların ve kurşunların hedefindeydik. Bugün de öyleyiz. Bizi yenemeyeceklerini anlayanlar, yıldıramayacaklarını görenler, bezdiremeyeceklerini düşünenler, tezgahlarla, senaryolarla ve oyunlarla üzerimize gelmektedirler" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkücü Şehitler Anıtı Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Bahçeli, hayatlarının baharında vatan için toprağa düşmüş bütün ülkücü şehitlerin manevi hatıralarını yaşatacakları bir şehitlik anıtı yapmak istediklerini söyledi.

Her yönüyle düşünülerek üzerinde bulundukları yerde karar kıldıklarını ve ülkü abidelerinin tıpkı bir yıldız gibi parlayacakları bu şehitliğin yapımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Bahçeli, mana derinliği ve anlamı çok fazla olan bu şehitliğin inşasını bitirdiklerini ve bugüne yetiştirdiklerini ifade etti.

Bahçeli, "Ülkücü şehitlerimizin anıları başkent Ankara'dan Türk'ün ve İslam'ın bulunduğu her tarafa bu anıttan nur saçacak ve millet için verilen şeref, namus ve onur mücadelesinin sönmeyen meşalesi olacaktır. Bir hilal uğruna toprağa düşen kahramanlarımızın manevi hatıraları inşallah hem gönlümüzde hem de burada dünya durdukça yaşayacaktır" diye konuştu.

Ülkücü olmanın zor, ülkücü kalmanın daha zor olduğunu yaşayarak bildiklerini kaydeden Bahçeli, ülkünün, ulaşılmak istenen bir ideali ifade ettiğini kaydetti.

Bahçeli şunları söyledi: "Bizim idealimiz, sesimiz, sözümüz ve her şeyimiz Türk milletinin birliğini, ebediyete kadar varlığını ve bağımsızlığını sağlamak üzerine şekillenmiştir. Bunun için dün fitnenin, şirretin, iftiraların ve kurşunların hedefindeydik. Bugün de öyleyiz. Bizi yenemeyeceklerini anlayanlar, yıldıramayacaklarını görenler, bezdiremeyeceklerini düşünenler, tezgahlarla, senaryolarla ve oyunlarla üzerimize gelmektedirler. Hilalin surunda gedik açmak, bölünmüş Türkiye'nin kurdelesini kesmek ve Türk milletini parçalamak için bizi etkisizleştirmek ve itibarımızı yere çalmak istemektedirler.

Aziz millet varlığını dışarıdan güdümlü üç beş çapulcuya yağmalatacak ve peşkeş çekecek sinsi bir hesap sürekli mesafe almaktadır. Dün birliğin, bütünlüğün teminatıydık, bugün ve yarın da ne pahasına olursa olsun yine öyle olacağız.

Dün Türklüğün ve İslamın yılmaz savunucusuyduk, her zaman yine böyle kalacağız. Dün bölücü ve yıkıcı ideolojiye set çekmiştik, fani bedenlerimizi bent yapmıştık, yine aynısını yapmaya çabalayacağız. Ülkücü şehitlerimiz boşuna toprak olmadı. Ecdadımız 'Ya Allah Ya Bismillah' diyerek boşuna cenk meydanlarında kanını dökmedi. Bu vatan; ucuz pazarlıklarla, bağışlarla, lütuflarla ve müzakere masalarıyla kurulmadı; bu yollarla da asla bölünmeyecektir. Aksi takdirde hiçbir şehidimizin yüzüne yarın mahşer yerinde bakamayız.

Biz ne tertiplerle yılarız, ne tezgahlarla yolumuzdan döneriz. Ne tehditlerle doğrularımızdan cayarız, ne de komplolarla her melaneti sineye çekeriz.

Hepimiz Kılıçkıran oluruz, Önkuzu oluruz, Sazak oluruz, Başbuğ oluruz ve Pehlivanoğlu gibi gerekirse ölüme bile meydan okuruz.

Ülkücüler burada, şehitleriyle iç içe ve dün nasıl iman ve vatan mücadelesi verdilerse bugün de vermeye kararlıdırlar. Bunları, manevi huzurlarında bulunduğumuz tüm şehitlerimizin muhterem hatıralarından aldığımız güçle haykırıyoruz ve yurdumun her köşesine buradan ses veriyoruz. Biz varız, var olacağız. Ayaktayız, asla düşmeyeceğiz.

Azimliyiz, asla vazgeçmeyeceğiz. Şehitlerimiz, gazilerimiz emin olsun ki, belayı, melaneti, ihaneti, teslimiyeti ve tehditleri yok etmek için her şeyimizle hazırız. Üzerimizde Cenab-ı Allah'ın himayesi, arkamızda milletimizin desteği, yanımızda şehitlerimizin emanetleri, önümüzde bayrağımızın gölgesi dimdik bir şekilde geleceğe uzanacağız. Başaracağız ve kötülüğü yeneceğiz, fitneyi mağlup edeceğiz ve Türk milletini saadet dolu günlere mutlaka kavuşturacağız."

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler