HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den, ülkücü Ozan Arif hakkında suç duyurusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, müzisyen Ozan Arif hakkında, kendisine yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. MHP Genel Merkezi Basın Birimi'nden yapılan duyuruda, Bahçeli'nin avukatı Yücel Bulut'un basın açıklaması paylaşıldı. Bahçeli'nin suç duyurusunun gerekçesinin, Ozan'ın içinde 'şerefsiz' ifadesi geçen şiiri olduğu ifade edildi.

Bahçeli'den, ülkücü Ozan Arif hakkında suç duyurusu

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'ülkücü' kimliğiyle tanınan şair Ozan Arif hakkında kendisine yönelik hakaret içeren ifadeleri dolayısıyla avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

"27.06.2017 tarihinde Arif Şirin (Ozan Arif) isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle, gerekli hukuki süreç başlatılmış olup; adı geçen hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur"

SUÇ DUYURUSUNUN GEREKÇESİ

​Suç duyurusuna gerekçe olarak, Bahçeli'nin içinde 'şerefsiz' ifadesi geçen şiiri nedeniyle olduğu belirtildi.

OZAN ARİF KİMDİR?

Ozan Arif Giresunun Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949da doğdu. Babasının memuriyeti nedeniyle ilk ve ortaokulu Samsun'da tamamladı. 1970'de başladığı öğretmenliği 1979 yılına kadar sürdürdü. 24 Eylül 1980, 5 Kasım 1991 tarihleri arasında Almanya'da yaşadı.

Okul süresi boyunca kışları okuyup, yazları rençberlik yapan bir öğrenci idi. İlk göreve başladığı okul, ailesinin bulunduğu Samsunda Karaoyumca köyündeki ilkokuldur. Bir yıllık stajyerlik süresinden sonra, yine Samsunda Devgeriş köyüne tayin oldu. 1972 yılında yine aynı köyde stajyerlik yapmakta olan ve ona ömrü boyunca en büyük desteği veren Süheylâ hanımla evlendi. Devgeriş köyünde beş yılı öğretmenlik, dört yılı ise okul müdürlüğü olmak üzere dokuz yıl hizmet vermiştir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler