HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Bayraktar o iddiaları yanıtladı

Bakan Bayraktar, Gezi Parkı'nda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak iftar çadırında yemeklerin kartla verileceği" iddialarına, “Böyle bir şey söz konusu değil' dedi.

Bakan Bayraktar o iddiaları yanıtladı

Bakan Bayraktar, Meclis Genel Kurulu’nda Torba Teklifin dördüncü bölümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin, “Gezi Parkı'na İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak iftar çadırında yemeklerin kartla verileceği ve kartların da AKP teşkilatlarında dağıtılacağı yönünde bir söylenti var. Bu konunun aslı nedir, bunu öğrenmek istiyoruz” sorusuna Bayraktar, şu yanıtı verdi:

“Böyle bir şey söz konusu değil, böyle bir şeyi biz yapmayız, Adalet ve Kalkınma Partisi veyahut da İstanbul Büyükşehir Belediyesi böyle bir şeyi bugüne kadar yapmadı, bundan sonra da böyle bir şey yapmaz. Ramazanda yemek vereceksiniz, orada kartları… Böyle bir şey mümkün değil arkadaşlar, mümkün değil böyle bir şey. Bunu tenzih ederim. Bunu siz de lütfen araştırın, biz de araştıralım. Böyle bir şey olursa hepimiz bunun en şiddetli şekilde karşısında dururuz ve bunu kınarız ama böyle bir şeyin olması kesinlikle mümkün değildir diye ifade etmek istiyorum.” (ANKA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler