HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Eroğlu: Herkes istikrarın önemini kavradı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vatandaşların büyük çoğunluğunun eski istikrarlı günleri, yani AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu günleri hasretle beklediğini savundu.

Bakan Eroğlu: Herkes istikrarın önemini kavradı

İzmir'in kurtuluş günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. AK Parti olarak İzmir için büyük düşündüklerini, İzmir'e hizmet etmek ve İzmirliler'in gönlünü kazanmak istediklerini belirten Bakan Eroğlu, "Hangi partiden olursa olsun herkese destek vereceğimizin sözünü verdik. Büyükşehir Belediye Başkanı'nı da ziyaret ettik, ne mesele varsa yapmaya hazırız. Hatta bazı barajlarda onların arzu ettikleri ilave barajları da yapalım dedik" diye konuştu.

'HERKES İSTİKRARIN ÖNEMİNİ KAVRADI'

Bakan Eroğlu, "7 Haziran seçimlerinde 8 vekil çıkarttınız. 1 Kasım seçimlerinde hedefleriniz nelerdir, nasıl bir seçim stratejisi belirlediniz?" sorusu üzerine şunları kaydetti:

"Teşkilatımız dimdik ayakta. Tabi vatandaşımız da, başta İzmirliler olmak üzere herkes istikrarın önemini kavradı. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu eski istikrarlı günleri yani AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu günleri hasretle bekliyor. Tahmin ediyorum bu seçimlerde AK Parti'ye ilgi çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Bizim de yaptığımız hizmetleri anlatma konusunda bir takım eksikliklerimiz var ama bunlar giderilecektir. Herkesi kucaklıyoruz, herkesi seviyoruz. Bizim amacımız şu kubbede hoş bir seda bırakmak."

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler