HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Uzay yaratığına benziyor

İçişleri Bakanından ağır sözler! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu referandum çalışmaları kapsamında Mersin mitingindeydi. Soylu, Mersin'de düzenlenen mitingde CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP ve PKK'ya sert sözlerle yüklendi. başta Kılıçdaroğlu olmak üzere HDP ve PKK'ya sert sözlerle yüklenirken Kılıçdaroğlu'nun PKK, HDP ve FETÖ ile uzlaştığını arkasına da Almanya ile Hollanda'yı aldığını ifade etti. Soylu'nun Kılıçdaroğlu için yaptığı uzaylı benzetmesi de dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gündeminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Soylu Kılıçdaroğlu için, 'Uzayda yaşamış olabilir mi bu? Uzay yaratığına benziyor' dedi.

BAKAN SOYLU'DAN AĞIR SÖZLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere HDP ve PKK'ya sert sözlerle yüklenirken Kılıçdaroğlu'nun PKK, HDP ve FETÖ ile uzlaştığını arkasına da Almanya ile Hollanda'yı aldığını ifade etti. Soylu'nun Kılıçdaroğlu için yaptığı uzaylı benzetmesi de dikkat çekti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'de düzenlenen mitingde CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP ve PKK'ya sert sözlerle yüklendi.

'UZAY YARATIĞINA BENZİYOR'

Kılıçdaroğlu'nu plastik şova benzeten, hangi şekle koyarsan o şekle gelen bir adam olduğunu söyleyen Soylu, "Uzayda yaşamış olabilir mi bu? Uzay yaratığına benziyor" dedi. Konuşmasında ağırlıklı olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Kandil'e yüklenen Soylu, Mersin'den "Türkiye, prangalarını sökerek geleceğe doğru adım atmaktadır" mesajını verdi.

''GERİYE BAKMAKTAN YORULDUK''

Yarım asrı aşan bir dönemdir bu ülkede çok büyük provokasyonlar olduğunu ve Türkiye'nin çok büyük engellemelerin karşısında kaldığını belirten Soylu, bu ülkede milletin oyunu hiç sayanların, 'Biz bu ülkeyi yöneteceğiz' diyenlerin yıllardan beri Türkiye'ye birçok tuzağı, birçok oyunu ve birçok tuzağı hazırladıklarını söyledi. "Artık geriye dönüp bakmaktan yorulduk" diyen Soylu, şöyle devam etti: "Artık geriye dönüp bakmak istemiyoruz. Artık endişe etmek istemiyoruz. Artık birilerinin tezgahıyla beraber bu ülkenin önünün kesilmesini istemiyoruz. Artık siyasetin engellenmesini istemiyoruz. Artık milli iradenin kesilmesini, ekonomimizin büyümesi anında yeniden bir takoz konulmasını istemiyoruz. Bizi terbiye etmelerini artık istemiyoruz. 16 Nisan, bizi terbiye etmeye çalışanlara karşı milletin mührünü vuracağı tarihtir." ( Haber 7)


En Çok Aranan Haberler