HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakanlar Kurulu saat 14.00'te toplanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek Bakanlar Kurulu toplantısı, saat 14.00'te Başbakanlık Merkez Bina'da başlayacak.

ANKARA (ANKA) - İç ve dış gelişmelerin ele alınacağı toplantıda, BDP heyetinin Karadeniz ziyaretinde yaşanan olayların da masaya gelmesi bekleniyor. Toplantıda ayrıca yarın İmralı'ya gidecek BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'dan oluşan ikinci heyetin ve yapacakları görüşmenin de gündeme geleceği ifade ediliyor. Terörle mücadelede gelinen nokta, ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen saldırı ve Cilvegözü'nde meydana gelinen patlamanın değerlendirilmesi beklenen toplantıda, Türkiye'nin AB süreci de gündeme gelecek. Genelde 15 günde bir pazartesi günleri toplanan Bakanlar Kurulu'nun önümüzdeki hafta Başbakan Erdoğan'ın programının yoğunluğu nedeniyle bu hafta cuma gününe çekildiği belirtildi.

-ERDOĞAN MİCROSOFT YÖNETİCİSİNİ KABUL EDECEK-

Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, saat 18.00'de de Başbakanlık Merkez Bina'da Microsoft Yöneticisi Steve Ballmer ile görüşecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler