HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Davutoğlu: Biz şah dedik onlar mat oldular

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasında satır başları...

Sizleri saygı ve muhabbetimle selamlıyorum hoş geldiniz diyorum, sizler 81 vilayetin 78 milyonun yarınlar için duyduğu umudun sesisiniz.

Allah yardımcımız olsun Allah bizi milletimize mahcup etmesin. Geçen hafta şehitlerimizi ecdadımıza andık bugün de aynı mücadeleyi veriyoruz bu ruh yaşadıkça bu ülkenin birliğini beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın kardeşliğimizi daim kılsın. Sizlerin aracılığı ile vatandaşlarımızdan ricam umutsuzluğa düşmemeleridir. Bugüne kadar kumpasları nasıl püskürmüşsek bu şer odaklarını da Allah'ın izniyle püskürteceğiz.

Bu geldiğimiz noktadan bizi geri çevirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye aralarında hiçbir ayrım yapmadığı vatandaşları ile istikrar adası olmaya devam edecek. Türkiye'yi tökezletmek isteyenler bilsin ki Türkiye tökezlemez.

"Başka güçlerin himayesine girenler, manda yönetimi isteyenler, bağımsız ve müstakil olabileceğimize inanamayanlar, taşeron örgütler, şiddet ve nefretten başka bir şey üretemeyenlerin hendekleri, çukurları, tuzakları, pusuları Türkiye'yi dize getiremeyecek"

Bir canlı bomba eylem yapıyor hemen arkasından hükümeti eleştiren laflar ediliyor. Teörist cenazelerine gidiyor. Bunlar milletin vicdanı köreltiyor..

"HODRİ MEYDAN" DEDİK

Dokunulmazlıkların kaldırılması isteği ile HDP ve CHP'nin hesabı şuydu. AK Parti bütün fezlekeleri ele almayacak ve böyle o HDP'li vekilleri kurtaracaklardı. Ama biz Meclise sevkedilen bütün fezlekeleri görüşme teklif ettik. Böylece şah dedik. Mat oldular!

HDP küçük piyonlarla oynarken bizim hareketimiz şah oldu

CHP KENDİNCE KURNAZLIK YAPIYOR

Biz bu oyunları boşa çıkardık, ve onlar piyonlarla oynarken biz şah dedik ve mat oldular. AK Parti'nin kimseden çekinecek dosyası yoktur. HDP mağdur değil, zalimler, katillerle ortaklık yapan kalleşler.

CHP kendince kurnazlık yapıyor. Eğer CHP ve MHP olumlu cevap verirse bu konu tek hamlede çözülecek.

DOKUNULMAZLIK FEZLEKESİ

Şimdi top CHP'nin sahasında, CHP'nin ne diyeceğini bekliyoruz, MHP'nin ne diyeceğini bekliyoruz, HDP'nin ne diyeceği zaten belli ve onların ne dediğinin de ne millet nezdinde ne de bizim nezdimizde hiçbir itibarı yoktur. Millete savaş açanların, millet evlatlarını otobüs duraklarında katledenlerle dayanışma içinde olanların sözlerine itibar edilmez."


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler